Renault 5 Five --> Update 20.4

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

No, se vedno sem ves od paste namazan :lol: ... Sem se danes spravil malo nad vozicek, doletela ga je cistilna generalka :wink: . Pranje, sesanje in poliranje.

Seveda nisem uspel koncati danes, ker sem recimo sprednjo haubo like 3x poliral, s tem da se ni v redu. Ze dolgo kar sem to zadnjic izvajal, tko da me je malo medlo :lol: ... Zdej vem, da je ves trud zamanj ce nisi prej vse v piko spucal. Ju3 me cakata se boka in havba ponovno :lol: !

Uspelo mi je tudi odstraniti nalepke, zadaj sem snel se okvircek tablice 8) . Kmalu bo zadek koncan, samo se rdeco folijo za luci rabim in nastavek za izpuh :wink: ...

No pa se fotke:

-prej
Slika

-po
Slika
Slika

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

MaTe0 napisal/-a:Tista nalepka ti je ostala elf :) hehe cuj nastavek jaz prodajam! V A3m pride 5500 jaz pa ti ga dam za 3000k! ti dam sliko na PM!

P.S. 1 : Kak si tablico prlimo?
P.S. 2 : Lepo si ga spuco :)
Hehe, ona kar naj bo se nekaj casa :lol: ... Za nekaj casa me je minilo odstranjevanje tega hudica :P . Ceprav ta bi morala it lazje dot, "baby on board" je bila skoro zabetonirana :lol: !

Tablico sem prilimal z Tesso, 4x10cm v kote... Drzi ko prilimana :lol: !

Fotko od nastavka mi pa le poslji na PM, menjas za sportni filter :D ?? Prides na sestanek, tam bi lahko uredila :wink: ...

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

MaTe0 napisal/-a:Zgleda res super :) Sam gume so mi nekam vlke:) Spredaj bi jo mogo malo spustit zadaj je ql! Kolko so gume? Drgace pa lepo pasejo :) Jaz pa se nisem odloco za 15 ke! Ne vem nekak mi ne sedejo prevec lepo zgleda prevec buggy:) MOje mnenje ....kr tak naprej ! LP

P.S .. Tablica zadaj zelo lepo sede ker nima vec okvirja.s cim je pritrjena?
Gume izgledajo res velike, ceprav je dimenzija 195/50/15... Pomojem zato ker avto ni nizan in se res ogromno gume vidi :? . Bom pa poleti (beri ko bo denar) kupil nove gume dimenzije 195/45/15, se mi zdi da bo malo bolje :wink: .

Tablica se tudi meni fina zdi, pritrdil sem jo pa kar z Tesso, ki ima v sredini malce pene.

Lp
Uporabniški avatar
đuro_Pb-g
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a đuro_Pb-g »

kaj to so 15ke gor?? :? :? malo se mi zdi prevec visoka!! mogo bi jo spustit dol za kakih 35-50mm!! :D :D pa bi blo to to! vsaj jas bi(pa se bom) to naredo!!to je moje mnenje,drugace pa je tak tvoj avtek! :) :)
Uporabniški avatar
Fuego 85

[quote="Ã
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Kaj pa homologacija? Je ze al se pride?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Fuego 85

MaTe0 napisal/-a:Kaj pa homologacija? Je ze al se pride?
Pride pride :lol: ... Tak bolj malo avto uporabljam, zaenkrat se mi se ne splaca. Pred poletjem bo treba, ko se bodo zacela potovanja... Pa se to mi je malo skoda, ker v mestu raje motor uporabljam :wink: .

Bom peljal ko bo komplet vse narejeno...

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

Slika

Hehe, sm dobu eno idejo kaj narest z starim prevelikim puloverjem :lol: ...

Lp
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

:lol:

ti bodo plavi napisal kazen ker bodo mislili da spis v avtu :lol:
Slika
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

hehe.....feltne so prov nice :twisted: 1x jih res strihn v granit pol bodo pa res sekale na 5ki :wink:
Dare

Slika
Uporabniški avatar
Mitto

Odgovor Napisal/-a Mitto »

uuu 15ke lepo pasejo :twisted:
zdej se sam nizat pa bo zakon 8)
Uporabniški avatar
Fuego 85

GreenG3 napisal/-a:uuu 15ke lepo pasejo :twisted:
zdej se sam nizat pa bo zakon 8)
Hvala, nizanje pa komi cakam ja :D ... Sam so dobile prioriteto gume, k tele so zanic :? . Kakih 14 dni pa menjam, joj me zanima kak bo za vozit :D !

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

Hehe, nekaj fotk moje punce z njenim mlajsim bratcom :D :

Slika

Slika

Iiiiii kako se za rokice drzita :lol: ...
Slika

Joj nekdo se je polulal :oops: ...
Slika

Hm, mislim da se tukaj dobro vidi kako je denasnja mladina na steroidih gor rasla :wink: !?

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

No pa se nekaj fotk od Nedelje, ko nam je bilo dolgcas in smo sli v Portoroz na pico :D :

Crni Kal:

Slika

Slika

Slika

Slika

Prehitevanje Rally karavane:

Slika

Cilj:
Slika

Pozerji po naravi pac :lol: ...

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

damjan napisal/-a:a sm jz nor al avto res visi na teh slikah...pa to ne mal ampak fejst :?

dobr si jo spoliru, morm priznat ;)
Pomojem predvsem opticna varka, to sm ze opazu da pri starih renojih tezko na oko reces kako stojijo. Recimo ker majo take napihnjene boke in ko se pred tabo vozjo izgledajo celi zamaknjeni, potem pa ovinek v drugo smer in se avto cudezno zamakne v drugo smer :lol: ...

Pa tole veliko kolesje tako ven gleda, da sploh tezko ocenis situacijo... Saj res nekam postrani izgleda, vendar ti povem da nikamor ne visi :wink: !

Lp
Zaklenjeno