@ jure : ja avto je sel res enkrat 200 km/h samo to je bilo po klancu navzdol
proti primorski
@ BoneS : svetilnost kratkih luci je slabsa kot pri navadnih (leca) dolge so pa dobre upam da mi uspe xenon vgradit v kratke.
Barva avta je originalna zal je bila zelo redka menda je bila samo ena serija
ta pa je privekala na dan konec leta 1993, no fotr ko ga je vidu ga je hotu met se je kar z enim mozakom spru v salonu k je bil razstavni eksponat.
damjan napisal/-a:pri 6700 obratih te je ze lahk strah kdaj bo sinhron iz menjalnika prletu v kabino
izredno lepa barva
ja res je barva je res lepa vsec so mi sprednje in zadnje luci...pa vse na avtu ampak spet vem da bi meni osebno lepse zgeldal 3vratni ampak to je stvar okusa...saj funkcionalen za nekatere je pa bolj 5vraten...samo 5vratni mi kar ne potegne da je lahko sportnega izgleda...
drgac pa res lep clio
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
Tudi meni je lepo zrihtan, z mejo okusa. Edino kar me je zabodlo v oci je volan. Na tvojem mestu bi ga zamenjal z kaksnim sportnim, bi veliko lepse zgledalo, pa se oprijem je dober. Pa kljuke za odpiranje vrat prebarvaj v barvo vozila.
FastDay napisal/-a:Ja kljuke grdo v barvo avta za volan bo treba pa se premislt
volan nabavi en lep sportni,tega pa kupim jst dejdej novga si dobi
ja ves ze za ta volan sem se mogu trudt da sem ga nasu, kaj sele za ostalo opremo najraj bi vse zazgal ko pomislm na ta moj clio, samo zdej mi daje veselje do voznje tako da ga nebom se zazgal
Danes bom nove zadnje amontizerje dal gor uh kaj bo spet letelo cez ovinke