teso napisal/-a:Fletna deklca
hvala za optimizem...tut jst sicer mislm da bo pasaloteso napisal/-a:felge pa prav tako, ceprav ao 14 ampak imajo kratke na ven tako da bodo na avtu opticno zgledale 15-ke zlo lepo bo pasalo.
@jure: ja kuj danes
see ya
teso napisal/-a:Fletna deklca
hvala za optimizem...tut jst sicer mislm da bo pasaloteso napisal/-a:felge pa prav tako, ceprav ao 14 ampak imajo kratke na ven tako da bodo na avtu opticno zgledale 15-ke zlo lepo bo pasalo.
res je_DARE_ napisal/-a:alessio F1![]()
![]()
hudo ti tole nabavu
pa ce prou so 14"
mislm da si zadel
hehe hvala hvalabirkoff napisal/-a:Oni tip je sel lubico dol zalozil s felnami![]()
joj joj joj![]()
![]()
Hude so in huda je![]()
![]()
zmanjsala??? kvecjemu zvecalabirkoff napisal/-a:Glede varnosti pa nevem.. kolko sem slisal, bi naj ta pizdarija z distancniki zmanjsala stabilnost avta.. sicer iz fizikalnega vidika si ne predstavljam zakaj..![]()
valda povecas med kolesno radaljoLiquid napisal/-a:zmanjsala??? kvecjemu zvecalabirkoff napisal/-a:Glede varnosti pa nevem.. kolko sem slisal, bi naj ta pizdarija z distancniki zmanjsala stabilnost avta.. sicer iz fizikalnega vidika si ne predstavljam zakaj..![]()
kdo ti je tole nakvasil
Pazi to sem prebral v katalogu, kjer so bili distancniki... "less handling in corners" <- to je pisaloLiquid napisal/-a:zmanjsala??? kvecjemu zvecalabirkoff napisal/-a:Glede varnosti pa nevem.. kolko sem slisal, bi naj ta pizdarija z distancniki zmanjsala stabilnost avta.. sicer iz fizikalnega vidika si ne predstavljam zakaj..![]()
kdo ti je tole nakvasil
ja da bi se kej metal gor na tegabirkoff napisal/-a:BlackWind napisal/-a:...mal se mi ze neumno zdi vlagat v avto...