Twingec mi je usec ze zato ker ma streho za odpirat Najboljsi uzitek je takrat ko zadaj stojis in gledas skozi streho in te vetric pihlja in upas da te polcaji ne vidjo
Drgac je tvoj twingec res nekaj posebnega z to opremo Liberty, take vrjetno prestejes na prste ene roke, ta letnik.
Hugo napisal/-a:ne dat leksuske, k so prevec komercialne ratale. ze vsak jih ma pa tud ce je avto cist stock-bljak.
pa brez zamere!!
lp.
Itak ni zamere, tudi sam razmisljam kaj bi najbolje prislo gor, seveda ce sploh kaj dati. Leksuske so res ze na vsakem koraku, samo ne na tvingecih. Bom se razmislu, kako pa kaj. Ce bi si dal, bi si dal kaksne ki niso tok pogoste. Imam moznost preko enega kolega, da bi mi jih pripeljal iz Svice. Bomo se vidli...
Hugo napisal/-a:pa pasejo motorcki?
jst jih se nisem montiral pa se ne vem ce pasejo.
lp.
Pasejo, samo na starih luceh sem imel nastavek v obliki krogca, v katerega si moral potem potisniti tisti nastavek od motorcka (palcka z bunkico), da je lahko motorcek vrtel. Na novejsih je pa malo drugacen nastavek. Samo zataknes ono palcko in to je to. Verjetno bos pa moral konektorje za pozicijske luci zamenjat. Stare luci so imele konektorje ovalnate oblike, nove pa imajo kvadratne. Midva s fotrom jih nisma menjala, ampak sma jih z manjso zagico predelala, tko da pasejo.