Megane Coupe mere za zvocnike, ve kdo ?
Ja sej to sem mislu!
Sej polico mas leseno ane? Ce ne si jo nared ker tista original je svoh, pa se bas ti pobere ker se trese... Montiras zvocnike v leseno polico pod njimi pa se skatle nardis (tm okol 8 litrov na zvocnik)- poj bo pa treskal. Se ful opazi verjem.
Pa mal debelejse kable dat, pa na en recmo 2X75W RMS ojacevalc gor obest.
Sej polico mas leseno ane? Ce ne si jo nared ker tista original je svoh, pa se bas ti pobere ker se trese... Montiras zvocnike v leseno polico pod njimi pa se skatle nardis (tm okol 8 litrov na zvocnik)- poj bo pa treskal. Se ful opazi verjem.
Pa mal debelejse kable dat, pa na en recmo 2X75W RMS ojacevalc gor obest.
No zaj pa mam tolko informacij pa se vedno nevem kaj si naj kupim. Bom ze nekak, samo da dobim kes pa avto z servis pa letim v graz z mojstrom ka mi skup da.
Kak pa te naj zaj kupim ce mi pride mp3 player ene 50k pa sprednji zvocnik 35k z tweeterjem, ojacevalec ene 50k pa voofer 40k.. huh ce bi vedel bi mogel prej sparati
z 110k mi kaj pride ven da bo dobro ?
Aja.. pa v cem je finta med Koaxial/ Triaxial Lautsprecher in pa 2-Weg Lautsprechersysteme

Kak pa te naj zaj kupim ce mi pride mp3 player ene 50k pa sprednji zvocnik 35k z tweeterjem, ojacevalec ene 50k pa voofer 40k.. huh ce bi vedel bi mogel prej sparati
Aja.. pa v cem je finta med Koaxial/ Triaxial Lautsprecher in pa 2-Weg Lautsprechersysteme
jest mam pa vse pioneer razen ojacevalca 6 kanalca
RCF 6*50RMS
5in 6 kanal je sUB
pioner v vratih TSH 1703 - 50 RMS tvosistemski ampak sem visoke posebj kupu pulse 70RMS v armaturo namesto originalnih
v boke (3 vratni clio) sem dal 13-ke TSH-133 35W RMS
pa v kufru mam Wofer tsw pl20a tuba aktivna
zdej me pa caka se polica en 25cd freeair ene 100RMS ga morm se kupt
zdej prodajam polico not mam pa 2 16tke za enga ka to prklop na radio cist dost recimo od punce sestra bo najbrz kupila(ima tud cliota).
to mi seka da dva dni nc ne slism.
RCF 6*50RMS
5in 6 kanal je sUB
pioner v vratih TSH 1703 - 50 RMS tvosistemski ampak sem visoke posebj kupu pulse 70RMS v armaturo namesto originalnih
v boke (3 vratni clio) sem dal 13-ke TSH-133 35W RMS
pa v kufru mam Wofer tsw pl20a tuba aktivna
zdej me pa caka se polica en 25cd freeair ene 100RMS ga morm se kupt
zdej prodajam polico not mam pa 2 16tke za enga ka to prklop na radio cist dost recimo od punce sestra bo najbrz kupila(ima tud cliota).
to mi seka da dva dni nc ne slism.
Odvisno, kaj rabis? Ce hoces zbijanje glej da bo sprednji sistem mocan tm okol 120W RMS. Po zraven kupis se stirikanalca recmo tm okol 4X100W RMS. Mas pac gor prkloplen samo sprednji sistem, dokler ne nasparas za woofer(tm okol 300W RMS). Poj pa sam se tega gor prklops pa je, stvar resena. Sej itak da ne bos mogu vse naenkrat, pocas se dalec pride.
Ja... ok, te pa tak kot si napisal, te ko nabavim bom napisal kaj tocno mam pa bote rekli ql ali ne.
Samo ce je recmo ojacevalec 4 x 110 Watt, Subwoofer-Kanal 420 Watt.. te morejo zvocniki bit ene 220w ali? To pri vooferih so ziher tavecji w ne RMS. Kaj te ta subwoofer kanal pomeni... da lahko priklopim 4 zvocnike na ojac. + voofer ali ce vse 4 zdruzis dobis teh 420w ? ziher tazadnje ali...
Samo ce je recmo ojacevalec 4 x 110 Watt, Subwoofer-Kanal 420 Watt.. te morejo zvocniki bit ene 220w ali? To pri vooferih so ziher tavecji w ne RMS. Kaj te ta subwoofer kanal pomeni... da lahko priklopim 4 zvocnike na ojac. + voofer ali ce vse 4 zdruzis dobis teh 420w ? ziher tazadnje ali...
No ja, saj jaz mam enga ki se v to razume... stromara za zvezat pa to, vedel pa res ni da treba samo en prednji sistem pa voofer.. jaz sem konkretno gledal te ojacevalce http://www.mediamarkt.at/mediamarkt/num ... N=3&dummy= sam tam majo ziher se vec teh, res pa da nevem v cem so te finte ko pise to pa ovo. To ko pise Stabilität ziher more bit isto kot pri vooferju Impedanz ali? http://www.mediamarkt.at/mediamarkt/num ... N=2&dummy=
Za ta mono pa res nevem.
Za ta mono pa res nevem.