Kje si pa bil, ker mene še niso nič obvestili da pridem nazaj?maxx napisal/-a:Evo, R-Link2 je bil na servisu posodobljen in zadeva ponovno deluje nmormalno.
LP
R-Link2 težave s posodobitvijo IOS11
Re: R-Link2 težave s posodobitvijo IOS11
Tudi servisi so zelo slabo obveščeni. Če se sami ne brigajo za to, je tak rezultat
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Bil v Avtohiši REAL na Vodovodni. Avto sem pustil zjutraj pri njih, popoldne pa ga dvignil. Posodobitev je trajala kakšno uro, vse pa je bilo urejeno preko garancije tako, da stroškov nisem imel.
Jer pa tako, da v kolikor ne reklamiraš težav avtohiše same od sebe posodobitev ne opravljajo, vsaj takšen občutek sem imel sam.
LP
Jer pa tako, da v kolikor ne reklamiraš težav avtohiše same od sebe posodobitev ne opravljajo, vsaj takšen občutek sem imel sam.
LP
Hvala za info, sem pa reklamiral in čakam kaj mi bojo rekli po praznikih, tako da se bom obrnil tudi jaz na Real če se nič ne zgodi.maxx napisal/-a:Bil v Avtohiši REAL na Vodovodni. Avto sem pustil zjutraj pri njih, popoldne pa ga dvignil. Posodobitev je trajala kakšno uro, vse pa je bilo urejeno preko garancije tako, da stroškov nisem imel.
LP
lp