Motor ne dela tekoče

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
zobnik

Re: Motor ne dela tekoče

Odgovor Napisal/-a zobnik »

Pa sem rešil doma problem. Problem je bila podtlačna cev, ko pride v eno posodico, preslabo je blo nataknjen, posledično je motor zjutraj prvi kilometer trokiral pod nižjimi obrati, crkoval....zdej dela kot mora. Nisem pa žal tega prej videl, ker je mal skrit in vidt ej blo da je OK nataknjen pa ni blo. Do tega je prišlo zaradi slabega nosilca motorja je pač ven vrglo.
Uporabniški avatar
janezsko
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a janezsko »

lahko bi naštel kaj si menjal..oziroma po katerem menjaem delu je bilo o.k ...da bodo drugi uporabniki imali neko predstavo v kolikor se jih zgodi ista napaka...oziroma forum je namenjen izmenjavi informacij....lp
zobnik

Več možnih vzrokov je lahko...ampak kot sem omenil je bil problem v tej podtlačni cevki, ki pride v eno posodico pod levo luč, ko se gleda motor. V glavnem blo je gor samo naslonjen in na videz nataknjeno. Pa sem slučajno prjel tist in videl, da sploh ni prav nataknjeno.
Tist kar sem menjal je samo malo zadevo izboljšal, še zmeraj je glavni problem ostajal.
zobnik

Prva sonda je bla slaba, niti lučka se ni prižagala na testerju se je vidlo, da je en problem okol sonde.
Odgovori