Clio 1.8 16v dročniki ?
-
medzvezdnik
Re: Clio 1.8 16v dročniki ?
oj.Prej je blo olje not 5w50.Zdej sem pa za probo dal 10w40 in je isto.Tko da so najbrž res dročniki hin.
mi smo dajal v klince gostejša olja notor pa je manj klenkalo 
Po mojih izkušnjah je za te avte najboljše Aral 5W40, najbolj tiho dela. Če so dročniki izpravni se razume, če ne, ti nobeno olje ne pomaga.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Sam sem imel v obeh 16v-jih 10w40 elf v 19tki in v cliotu in nobenega duha ne sluha o oglašanju dročnikov
sem imel dva motorja f7r in 10w40. vse je delalo bp. takoj ob zagonu so se slišali potem pa ko so se napolnili y oljem je bilo pa vse tiho
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Competition 10W40 ne paše tem motorjem, ker ga spije glih ene 3-5x več kot recimo 5W-40, preverjeno. Med tem ko sem 5W-40 dolival po 2-3dcl na 1000km, je šlo 10W-40 skoraj cel liter. Enaki pogoji vožnje.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
-
medzvezdnik
Pozdravljeni.Ja naročil sem preko Autodoc-a dročnike in sevede dobil napačne.Pokličem tja in možakar na drugi strani hoče št. naročila-mu povem in pravi,da me nazaj kontaktirajo.Si mislim ok.Nakar mi pošlje mail,da tehnična služba pravi,da pašejo.poslali so mi pa dročnike za Alfa Romeo,obsek je sicer isti a so nižji za 2mm,in kanal za olje tudi ni na isti višini.Ok vidjo da so zafrknl in pravjo naj pošljem nazaj.Pred tem me pa ob vsakem kontaktu sprašuje, če smo jih že vgradil.Nazadnje sem mu že rekel,če je mona, ker se z avijona vidi ,da niso pravi.Dobr pošljem jst nazaj in od tega je že 17 dni in on pravi da tehnična služba mora pregledat in pol me kontaktira.Dva dni nazaj pošljem meil in ni odgovora.Kaj nej zdej čakam-no se kej druzga jim itak ne morm.Gre se mi predvsem za to ,da tolk dolgo vse to traja jst pa cajta nimam za to in poletja bo kmalu konec.Tok za enkrat
-
medzvezdnik
Pozdravljeni.Končno dobil te dročnike in zgledajo še celo pravi.Tako ,da zdaj pa treba še mehanika najti.