clio 1.2 RT
Re: clio 1.2 RT
saj imaš v vseh oglasih napisano da so opravljeni mali, veliki in srednji servisi, menjano je pol avta, v zadnjih treh mesecih, preventivno barvan, ljubiteljsko vožen po strehi, kot nov, potem se pa prodaja zaradi prostorske stiske ali novega psa... ne nanaša se na konkreten primer, ampak se recej pogosto dogaja
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
moji avtmobili: škoda favorit 1.3,ford fiesta 1.3, seat cordoba 1.6,renault clio 1.2RT chervolet lacetti 1.4 16v
No ja avto je še pri hiši ampak se mu čas izteka, zamenat morm spredne bremze ker sem ploščice in diske izrabu do konca ko bremzam je čisti kovinski zvok
potem pa avto gre pa pa ker se mu še drug mesec izteče registracija hehe 
moji avtmobili: škoda favorit 1.3,ford fiesta 1.3, seat cordoba 1.6,renault clio 1.2RT chervolet lacetti 1.4 16v
no in avto je dokončno šel od bajte tako da zgodba o cliotu je končana
.Sedaj pride drugi avto malo mlajši

Evo jutri dobim chevrolet lacetti 1.4 16v 2006 lenik
ni francoz ma pa motor od opla 
sožalje
a si bil pijan ko si to katastrofo kupoval?
a si bil pijan ko si to katastrofo kupoval?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
ne nisem biv čisto nič pijan avto je čisto uredu