Olje Elf...
Re: Olje Elf...
Menjla sem svecke champion olje evolution 700 sti 10w40 5l ( nekih 23e z popustom) oljni filter zracni in filter kabine. Servis se je delal na uradnem servisu. Z mojim materialom po narocilo serviserja. Lp
Po prostornini je ja.zakumi napisal/-a:kaj si menjal,kakšno olje,cena? potem takim je GT tudi mlinček.
ok razumem
lepo je avtu privoščiti kaj novega,čist drugačen občutek je ko se voziš aa? kaj pa letne gume si tudi že nataknil?

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Ja dejansko je lepsi obcutek ja.... ves da je vse novo pa je mir. Ne nisem se ker popoldan delam ta teden pa se mi dopoldan neda. Mogoce v nedeljo. Bom videl. Ali pa drug teden. Temperature grejo pocasi gor.
Ja sej do sobote pravijo da bo toplo tako da v soboto dobi nove ceveljcke
Katerega si dal in cena?,sprašujem zato,ker na ebay(z ogljem) je dobrih 20€.UrosJ napisal/-a:Menjla sem... filter kabine

Nevem ka je za enega.... purflux firma je. Baje je enako kot oroginal.... prav tako oljni filter ki pa je enak kot original samo drug napis je gor. Vglavnem vse sem dal od purfluxa.
Bom jutri pogledal racun pa ti javim... ga imam v avtu shranjena pri vseh ostalih papirjih.
Si pozabil?UrosJ napisal/-a:Bom jutri pogledal racun pa ti javim... ga imam v avtu shranjena pri vseh ostalih papirjih.

- Golddevvil
Takšne nakupe vseeno odsvetujem (Spar, Leclerc)....takšna olja so ostanki iz velikih sodov, zato kvaliteta ne dosega ravni OEM oljaMSrougeZX napisal/-a:Ne kompliciraj...za milnček je OK 10w 40...jaz sem za twingoja kupil v Sparu ELF 10w40 4L na 15€.
Kdaj bo ta ju3 ??zakumi napisal/-a:Si pozabil?UrosJ napisal/-a:Bom jutri pogledal racun pa ti javim... ga imam v avtu shranjena pri vseh ostalih papirjih.

Purflux je 14.80€ v eurotonu. Aktivno oglje