Beli Renault Scenic 1.6 16V Expression
Re: Beli Renault Scenic 1.6 16V Expression
Odločam, se da bi vgradil bele led žarnice v notranjost avta in me zanima katere led T10 svetilke ste kupili za osvetlitev notranjosti, da svetloba ni ne premočna in ne prešibka. Kolikor vem morajo biti CanBus led svetilke za notranjost je tako?
Kupil bi jih pri superstreli pa nevem niti približno kere bi bile prave saj je miljon različnih.
Hvala za nasvete.
Kupil bi jih pri superstreli pa nevem niti približno kere bi bile prave saj je miljon različnih.
Hvala za nasvete.
Zakaj razmetavas denar kupi na ebay.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
In katere na ebayu tam je še več ponudbe in se res ne znajdem kere bi ble taprave. Bi bil zelo hvaležen za kakšen link.
eto,prej sem bil na telefonu in nisem mogel dodati. tele sem jaz kupil http://www.ebay.com/itm/181249454191?_t ... EBIDX%3AIT" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala 
Te niso uporom ali so. Moram zraven še upore dokupiti ali ni treba?
Te niso uporom ali so. Moram zraven še upore dokupiti ali ni treba?
te so brez upora,nabaviš dva upora katera namestiš na stropno luč spred in nazaj in sveti normalno.

Ja mam še lučke v vrati tko da bi rabil vsaj 4 upore.
Kaj pa tele: http://www.ebay.com/itm/10-Pcs-Canbus-N ... =undefined
zgledajo nekak tako kot tiste tvoje pa še upore majo zraven. Bodo uredu?
Kaj pa tele: http://www.ebay.com/itm/10-Pcs-Canbus-N ... =undefined
zgledajo nekak tako kot tiste tvoje pa še upore majo zraven. Bodo uredu?
Ne, kot sem povedal 2 upora zadostuje za celotno kabino.
Te katere omenjaš so ok.
Te katere omenjaš so ok.

Za renoje ne rabiš CANBUS še zaenkrat 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Ma sm jih kr 20 z temi upori kupu d bo za zih delal tko k more ker se mi neda 2x to razdirat pa tud crkujejo baje manj z temi upori. Pa še ene par mi jih bo za rezervo ostal.
Objavm kako zgleda kot vgradim.
Objavm kako zgleda kot vgradim.
Ocitno neveš zakaj canbus, zato da žarnice ne brlijo.jurko napisal/-a:Za renoje ne rabiš CANBUS še zaenkrat

Zarad canbusa pa res ne brlijo.Canbus oznako imajo zato, ker ecu skoz preverja komplet sistem avtomobila, tudi žarnice in če katera pregori, pol prekine dovod elektrike do te žarnice.In ker ima ledica manjšo porabo toka kot navadna žarnica ,bi ecu mislil, da je pregorela in bi jo izklopil....in tukaj so se spomnili dati vmes en navaden upor, da se preslepi računalnik, ker upor požre tisti manjkajoči tok, odda pa toploto.
No ja na ta led svetila se ne spoznam prav veliko, zato sem raje vzel tisto kar bo 100% delal 
Sem pa pogledal kakšne žarnice so za osvetlitev tablice in so res w5w. Torej v navodilih od avta narobe piše... jao Reno.
Aja še na eno težavo sem naletel. Kako se sname pokrov pri stropnih lučeh. V navodilih piše, da ga porineš odspredi nazaj in potegneš dol. No men ta preprosti manever ne rata. Ugotovil sem, da ni nič zahaklano na zadnji strani pokrova tako, da je logično, da bi lažje od tam dol snel. Nočem pa kej polomit. Mislim, da ima Scenic iste stropne lučke kot Meganu tko da če je kdo pri Meganu to delal bi mi prav prišel nasvet.
Sem pa pogledal kakšne žarnice so za osvetlitev tablice in so res w5w. Torej v navodilih od avta narobe piše... jao Reno.
Aja še na eno težavo sem naletel. Kako se sname pokrov pri stropnih lučeh. V navodilih piše, da ga porineš odspredi nazaj in potegneš dol. No men ta preprosti manever ne rata. Ugotovil sem, da ni nič zahaklano na zadnji strani pokrova tako, da je logično, da bi lažje od tam dol snel. Nočem pa kej polomit. Mislim, da ima Scenic iste stropne lučke kot Meganu tko da če je kdo pri Meganu to delal bi mi prav prišel nasvet.
Mal grse gre ven, je pa tako kot piše.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- skydriver6
- Kraj: Beograd, Srbija
Zelo lep scenic, a z novim letnjim platščima bo mrak! Tuning na motorju brez turbine ne bo bistveno povećal moč motorja. Cenim cca 5-7KM. To se na pospešku ne bo spoznalo.