Led kratke luči

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Re: Led kratke luči

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

Jaz jih bom narocil preko superstrele najbrz....malo cekeram po forumig in pravijo da so od cree dobri
Uporabniški avatar
lagunaman
Kraj: Škofja Loka

Odgovor Napisal/-a lagunaman »

Aha. Fajn, upam da ti bojo dobro svetile,pa da boš z njimi zadovoljen. A maš zj xenon kit noter??
Uporabniški avatar
dvihtelic

Ja zaenkrat je...in sem zelo zadovoljen....danes sem sel preverit snop luci h avtoelektricarju da vidim ce je v mejah normale in je super.....
Uporabniški avatar
cige

Odgovor Napisal/-a cige »

Da neodpiram nove teme bi kar tle prasu. Ali je ze kdo probu imeti xenon kit h7r na meganu ph2 da bi pa to nabavu ker nocem da bi nasproti vozeci avtomobili imeli probleme z bleščanjem.
Uporabniški avatar
dvihtelic

Oj...jest sem imel na meganu 2 notr ta kit...zdej te bojo itak napadli vsi da to pa uno pa tretje....če imaš zmontirano pa snop luči tako kot je treba ni problemov.....9 let je bil avto pri hiši in nikoli problemov z nikomer
Uporabniški avatar
cige

Odgovor Napisal/-a cige »

Kolk se je pa bleščalo, ker meni se gre da nebi oviral nasproti vozečih in da policaji nebi vidli že od daleč da ni original xenon mam pa leče in zraven bi si uštimal še pranje žarometov da bi bilo dokaj podobno originalu.
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Tudi sam sem imel na meganu2 ksenon kit 8 let in brez problemov. Če imaš pa leče nebo noben opazil, da ni original.
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Odgovori