Rok vzeto na znanje, če se kdaj kaka menjava ploščic zalomi vem koga urgentno poklicati.
RS 200 CUP
Re: RS 200 CUP
To vem, hvala. Je bil pa prejšnji lastnik tako vesten, da je že ob menjavi prednjih bremz to spucal. Bom pa verjetno pogledal v kakem stanju so ja. Kolikor vidim čez feltno še ne izgleda hudo zapečeno ali zapacano.
Rok vzeto na znanje, če se kdaj kaka menjava ploščic zalomi vem koga urgentno poklicati.
pr men so pa pri 38k že razpadle prve ploščice, od te zapečenosti. tku da v usakem primeru se splača dol uzet pa podmazat, ker ni neki zamudno, če to nardiš večkrat.Cr00k napisal/-a:Mah ne vem ce se splaca kej razdirat, jst sem pri 40k menjal ploscice, pa ni bilo nic zapeceno... Jaka razdrl brez problema, vsi pini so celi ostali.
Mam pa en komplet novih pinov viska ce jih komu uspe skrivit
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Super,jaz teh problemov nimam,ker ploščice mejavam kot olje na vsake 8-10 tisoč. 
Haha a ti tut xD
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Symon sem vedel, da ne boš mogu dolg na Hondi ostat.
Zdaj vsaj vem ker avto gledat ko pičim mimo
Zdaj vsaj vem ker avto gledat ko pičim mimo
Go HARD or Go HOME
Kaka jajca sem to kupil, pol bom rabil drugo leto že menjati prednje bremze?
Dr_S, v bistvu je bil Civic presenetljivo dober avto, če ne bi rjavela toliko kot je bi jo še nekaj časa imel ker se je peljala res kot gokard.
Dr_S, v bistvu je bil Civic presenetljivo dober avto, če ne bi rjavela toliko kot je bi jo še nekaj časa imel ker se je peljala res kot gokard.
pomojem da jih ne boš rabu, mene je to fukalo da je avto med tednom stal, za viknd sem se samo vozu, glih tok da so bli diski zmer rjavi v petek, pa da so se bremze zjebale.
no sej zdj mam nove, pa tut med tednm več ne stoji avto, tku da bo ql.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Aaa to je druga pesem. Pri meni bolj malo stoji, v prvem mesecu sem naredil 3000km, zdajle po 38 dneh od nakupa je pa mislim da 3800 km.Duli napisal/-a:pomojem da jih ne boš rabu, mene je to fukalo da je avto med tednom stal, za viknd sem se samo vozu, glih tok da so bli diski zmer rjavi v petek, pa da so se bremze zjebale.no sej zdj mam nove, pa tut med tednm več ne stoji avto, tku da bo ql.
Ker je avto tako nov in že iz tovarne toliko dodelan, da nimam kaj delati sem se odločil, da poštriham zadnje diske, ker so že začeli rjaveti. V flip flop zeleno/modro. Sicer je vse skupupaj poštrihano s čopičem in obstaja možnost, da se bo luščilo ampak za tak denar je ok.

dolgčas?
a se noče nič pokvarit?
a se noče nič pokvarit?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Še. Ne klič hudiča.Shusuglao napisal/-a:dolgčas?
a se noče nič pokvarit?
Pa evo, nič. Pravim, da zdaj vidim, da bolj ko je nov avto, bolj je človek obremenjen s tem plehom. Pri Civicu se mi je vsaj jebalo za praske itd...ManIAK napisal/-a:Kaj tu mene nekaj?
V glavnem dolgacjt drugič in tretjič:

Stara garda spet na kupu, super! Morem spravit cnuha v pogon, da gremo na diro 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku