Megane II CC 2.0 T 120KW (Pomoc)
Re: Megane II CC 2.0 T 120KW (Pomoc)
Spet ni tako strasno kot pravis....
cez par dni grem na tester in se bo vidlo kako in kaj... sam ki na poblascenem je treba cakat 7 dni da prides na vrsto !
cez par dni grem na tester in se bo vidlo kako in kaj... sam ki na poblascenem je treba cakat 7 dni da prides na vrsto !
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Pozdravljeni
No ja, bo že tako, vi že veste........................
Ali kakšen lokalni mehanik/mojster/popoldanec nima testerja za Renault?? Menite, da v vaši bližini nima noben uporabnik foruma tester doma?? Ta vaš prijatelj ( zaposlen na pooblaščencu ), ki vam ureja servise ........................ vam tega ne more pogledati ali pa samo priklopiti vozilo na tester?
Lep pozdrav
No ja, bo že tako, vi že veste........................
Ali kakšen lokalni mehanik/mojster/popoldanec nima testerja za Renault?? Menite, da v vaši bližini nima noben uporabnik foruma tester doma?? Ta vaš prijatelj ( zaposlen na pooblaščencu ), ki vam ureja servise ........................ vam tega ne more pogledati ali pa samo priklopiti vozilo na tester?
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne ne more pogledat.. ker nima testerja...
tle na obali je katastrofa ! Sem prasal par mehanikov in nimajo testerja
zalost...
ce kdo ve za kaksnega se priporocam...
tle na obali je katastrofa ! Sem prasal par mehanikov in nimajo testerja
ce kdo ve za kaksnega se priporocam...
Zdej bodo dopusti pa se zapelješ do LJ do klubskega sponzorja in urediš. Pa še boljšo polovico pelješ lučke pogledat 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Sem bil v soboto 
ce ne bo druge bo treba v lj..
klubski sponzor ? In kdo ima to ces ta tester ? A to ima original clip od renaulta ?
ce ne bo druge bo treba v lj..
klubski sponzor ? In kdo ima to ces ta tester ? A to ima original clip od renaulta ?
V mojem podpisu, kontakt pa imaš na forumu med sponzorji 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
No pa sem nasel nekoga ki ima tester.. in bil ravnokar pri njemu..
je poblascen serviser za bosch v secovlju. ima testerje za vse avte..
smo ga priklopli in je izpisalo napako na gorivu ter ostale napake ko sem odklapljal... tako da zdaj smo vse zbrisali.. je rekel mozakar da naj pridem cez par dni da vidimo kaj tocno spet izpise.
mucime una napaka na gorivu.. a je mozno da je filter benza zapacan ? V knjigici pise da se to menja vsakih 240.000 km
je to res ?
je poblascen serviser za bosch v secovlju. ima testerje za vse avte..
smo ga priklopli in je izpisalo napako na gorivu ter ostale napake ko sem odklapljal... tako da zdaj smo vse zbrisali.. je rekel mozakar da naj pridem cez par dni da vidimo kaj tocno spet izpise.
mucime una napaka na gorivu.. a je mozno da je filter benza zapacan ? V knjigici pise da se to menja vsakih 240.000 km
je to res ?
Filter goriva menjam jst pri vsakem servisu
Sej to je par € stroška...
Če je to res, je vgrajen Mahle Original KL 416/1 Fuel filter, zamenjaj filter, kar je simpl. Moj ga ima v tanku in ni predvideno snemanje 80l tanka. Če hočem gledat Dialogys a je to res, je potreben tip avta.
Ma ne vem če je filter kriv... Je pa res da jaz nikoli avta ne tankam polnega in zna bit, da se kej zapaca...joztom napisal/-a:Če je to res, je vgrajen Mahle Original KL 416/1 Fuel filter, zamenjaj filter, kar je simpl. Moj ga ima v tanku in ni predvideno snemanje 80l tanka. Če hočem gledat Dialogys a je to res, je potreben tip avta.
Sam jaz dvomim, da je filter... Kaj filter se nahaja v rezervarju... jaoo kako pa pridem do njega ??
Moj model motorja je F4R 776..
Če sem se zmotil naj me kdo popravi..
Rabim tip avta, npr BMO/1_ CMO/1_, motor že vem kakšen je, imam istega. V Espace IV je filter v tanku, za tvojega TecDoc kaže da je na desni pod avtom, poglej. Slike se tukaj ne da pripeti.
[img]CBF0BF2918202DDA5694F36B072353E4.toc22128.srv.jpg[/img] (MANN WK6002)
V Dialogysu ga kaže na levi spodaj pod tankom, preveri. Ne verjamem pa da to kaj vpliva na cukanje, edino, če je poln kakšne vode.
[img]CBF0BF2918202DDA5694F36B072353E4.toc22128.srv.jpg[/img] (MANN WK6002)
V Dialogysu ga kaže na levi spodaj pod tankom, preveri. Ne verjamem pa da to kaj vpliva na cukanje, edino, če je poln kakšne vode.
Ne vem kje bi pisalo tip avta...
al rabis vin stevilko..
Pa se to.. Meni avto ne cuka! Sam vseskupaj vibrira sploh pa ko je mrzu..
en mehanik mi je povedal, da imam levi nosilec motorja fuc.
baje da radi popustijo.. in ko je zunaj mocen mraz zacne utripat oranzna lucka ter se bolj trest motor..
avgo ne cuka ne dusi vlece normalno !
v knjigici pise da ta lucka je za neke sajaste delce...
knjiga itak napise za vse modele enako...
al rabis vin stevilko..
Pa se to.. Meni avto ne cuka! Sam vseskupaj vibrira sploh pa ko je mrzu..
en mehanik mi je povedal, da imam levi nosilec motorja fuc.
baje da radi popustijo.. in ko je zunaj mocen mraz zacne utripat oranzna lucka ter se bolj trest motor..
avgo ne cuka ne dusi vlece normalno !
v knjigici pise da ta lucka je za neke sajaste delce...
knjiga itak napise za vse modele enako...
Filter za sajaste delce imajo samo dizli.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Jaz to vem... Sej zato !zakumi napisal/-a:Filter za sajaste delce imajo samo dizli.
Malo sem se zmotil.. Nepiše glih za sajaste delce
Poglejte to temo...
Enaka napaka kot pri meni..
(kontrolna lučka sistema za zmanjšanje onesnaževanja)
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... =6&t=94424" onclick="window.open(this.href);return false;
jaz sem imel podoben problem, stalno cukanje avta pod istim gasom, nadležne vibracije motorja.na koncu se je izkazalo da je bil fuč en injektor, meni se je prižigala lučka za ESP, in SERVICE.