kasko imam. samo lahko koristim kasko na poškodovano pnevmatiko ?
na upravitelja cest pa se ne bom obračal, ker je to bilo v Trstu.
Megane III 1.9 dci Bose
- Aleš_Megane
- Kraj: Koper
Re: Megane III 1.9 dci Bose
Men se je pred leti enako zgodilo, CSC2 185-55-15, iskal eno gumo po avtonetu, približen dot, obraba, ...
Na koncu sem se vdal in kupil 2 novi, ena je ostala za rezervo.
Če pa se ti da vozit okol, se pa sigurno kaj najde, sam vztrajen je treba bit.
Na koncu sem se vdal in kupil 2 novi, ena je ostala za rezervo.
Če pa se ti da vozit okol, se pa sigurno kaj najde, sam vztrajen je treba bit.
- Aleš_Megane
Če ne bom dobil nobene dobre ponudbe ne bom dosti se vozil okoli in iskal. Ker pol ko sešteješ stroške za iskanje in čas ugotoviš, da najboljše da kupiš nove. Vrjetno bom kupil dve novi in potem naslednje leto še dve novi.
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6415260
Ne se skirat zaradi gume, se (prehitro) zgodi. Sam sem povozil šrauf. Sem, kar obe menjal, kaj pa hočeš
Drugače pa ful lep avtičk, karavan je itak zmaga. Si študiral, da bi ga kaj spustil?
Ne se skirat zaradi gume, se (prehitro) zgodi. Sam sem povozil šrauf. Sem, kar obe menjal, kaj pa hočeš
Drugače pa ful lep avtičk, karavan je itak zmaga. Si študiral, da bi ga kaj spustil?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- Aleš_Megane
Bom poklical pa bom videl, če se mi splača hodit do Lj.
Meni je tudi všeč, najprej sem bil v dvomih, da bo na soncu se precej segreval, ker je cel črn, ampak klima prau lepo na hitro ohladi pa zadnje temnjene šipe tudi izolirajo. Bom ga tudi spustil, če bojo finance enkrat naslednje leto
Meni je tudi všeč, najprej sem bil v dvomih, da bo na soncu se precej segreval, ker je cel črn, ampak klima prau lepo na hitro ohladi pa zadnje temnjene šipe tudi izolirajo. Bom ga tudi spustil, če bojo finance enkrat naslednje leto
- Aleš_Megane
Sej točno to je, zato mi je moj agent odsvetoval to.
Sem pa naročil dve novi Continentalki in vrjetno bom čez dve leti še dve novi gumi. Hvala vsem za pomoč.
Sem pa naročil dve novi Continentalki in vrjetno bom čez dve leti še dve novi gumi. Hvala vsem za pomoč.
Lušten meganček s pravo opremo