svasta
Vsa vprasanja in odgovori o klubu in clanstvu !!!
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- killah bee
- killah bee
Klub je zastartal z clanarinami in uradnim clanstvom dobrih pol leta nazaj. Za zacetek je potrebno urediti stvari okoli kluba, seveda se bomo trudili tudi z raznimi popusti pri servisih, nadomestnimi deli, recimo kakem temnenju stekel, popusti pri nabavi styling-tuning robe in podobno. Vendar je zadeva se malo v povojih zaradi zgoraj omenjenega razloga, vendar se bo delalo tudi na tem. Kak popust pri zavarovanju pa zal ne bo mogoce,saj nima noben klub take moznosti. AMZS ima popust samo na tehnicnem pregledu,pa se to je okol 700SIT
Da se prijavis na tekmovanje ni stvar klubov, ker se lahko prijavi vsak posameznik in pogoj kak klub
Gre se predvsem za druzenja, srecanja,kjer bodo imeli clani drugacne privilegije kot neclani. Tu je tudi pripadnost znamki,katere vozimo in da se daje neki duh klubu, pomoc med samimi nami in pomoc samemu klubu.
Za zacetek pa se ob clanarini dobi majica Renault F1 Team, nalepke za na avto,da se reklamira (so se v fazi izdelave) , klubska izkaznica( tudi v fazi izdelave) in tako naprej. Delalo se bo seveda na tem, da bodo imeli clani cim vec od kluba, seveda klub pricakuje podobno od clanov!
Recimo jaz se nisem vclanil v klub, da bi kaj dobil od njega.Vclanil sem se predvsem zato, da pomagam klubu in njegovim clanom, da nam bo cim lepse.<- to je zame MAIN zadeva Moja investicija 5k SIT v klub se mi je pa ze obrnila,saj sem dobil eno lepo majico, ki bi si jo lahko kupil kjer koli, ampak ne Renault majico.Te pa verjetno redno kupujemo
Vabljen seveda med nas in da skupaj podiramo cilje, ki so in bodo pred nami
LP Primoz
Da se prijavis na tekmovanje ni stvar klubov, ker se lahko prijavi vsak posameznik in pogoj kak klub
Gre se predvsem za druzenja, srecanja,kjer bodo imeli clani drugacne privilegije kot neclani. Tu je tudi pripadnost znamki,katere vozimo in da se daje neki duh klubu, pomoc med samimi nami in pomoc samemu klubu.
Za zacetek pa se ob clanarini dobi majica Renault F1 Team, nalepke za na avto,da se reklamira (so se v fazi izdelave) , klubska izkaznica( tudi v fazi izdelave) in tako naprej. Delalo se bo seveda na tem, da bodo imeli clani cim vec od kluba, seveda klub pricakuje podobno od clanov!
Recimo jaz se nisem vclanil v klub, da bi kaj dobil od njega.Vclanil sem se predvsem zato, da pomagam klubu in njegovim clanom, da nam bo cim lepse.<- to je zame MAIN zadeva Moja investicija 5k SIT v klub se mi je pa ze obrnila,saj sem dobil eno lepo majico, ki bi si jo lahko kupil kjer koli, ampak ne Renault majico.Te pa verjetno redno kupujemo
Vabljen seveda med nas in da skupaj podiramo cilje, ki so in bodo pred nami
LP Primoz
killah bee napisal/-a:Klub je zastartal z clanarinami in uradnim clanstvom dobrih pol leta nazaj. Za zacetek je potrebno urediti stvari okoli kluba, seveda se bomo trudili tudi z raznimi popusti pri servisih, nadomestnimi deli, recimo kakem temnenju stekel, popusti pri nabavi styling-tuning robe in podobno. Vendar je zadeva se malo v povojih zaradi zgoraj omenjenega razloga, vendar se bo delalo tudi na tem. Kak popust pri zavarovanju pa zal ne bo mogoce,saj nima noben klub take moznosti. AMZS ima popust samo na tehnicnem pregledu,pa se to je okol 700SIT![]()
Da se prijavis na tekmovanje ni stvar klubov, ker se lahko prijavi vsak posameznik in pogoj kak klub![]()
Recimo jaz se nisem vclanil v klub, da bi kaj dobil od njega.Vclanil sem se predvsem zato, da pomagam klubu in njegovim clanom, da nam bo cim lepse.<- to je zame MAIN zadeva Moja investicija 5k SIT v klub se mi je pa ze obrnila,saj sem dobil eno lepo majico, ki bi si jo lahko kupil kjer koli, ampak ne Renault majico.Te pa verjetno redno kupujemo![]()
Vabljen seveda med nas in da skupaj podiramo cilje, ki so in bodo pred nami![]()
LP Primoz
Evo s takimi besedami si me preprical na prijavo.Dobite papirje po posti in vse pohvale za tak realen post in ne zavajanja.
lp xdss
- killah bee
xdss napisal/-a:killah bee napisal/-a:Klub je zastartal z clanarinami in uradnim clanstvom dobrih pol leta nazaj. Za zacetek je potrebno urediti stvari okoli kluba, seveda se bomo trudili tudi z raznimi popusti pri servisih, nadomestnimi deli, recimo kakem temnenju stekel, popusti pri nabavi styling-tuning robe in podobno. Vendar je zadeva se malo v povojih zaradi zgoraj omenjenega razloga, vendar se bo delalo tudi na tem. Kak popust pri zavarovanju pa zal ne bo mogoce,saj nima noben klub take moznosti. AMZS ima popust samo na tehnicnem pregledu,pa se to je okol 700SIT![]()
Da se prijavis na tekmovanje ni stvar klubov, ker se lahko prijavi vsak posameznik in pogoj kak klub![]()
Recimo jaz se nisem vclanil v klub, da bi kaj dobil od njega.Vclanil sem se predvsem zato, da pomagam klubu in njegovim clanom, da nam bo cim lepse.<- to je zame MAIN zadeva Moja investicija 5k SIT v klub se mi je pa ze obrnila,saj sem dobil eno lepo majico, ki bi si jo lahko kupil kjer koli, ampak ne Renault majico.Te pa verjetno redno kupujemo![]()
Vabljen seveda med nas in da skupaj podiramo cilje, ki so in bodo pred nami![]()
LP Primoz
Evo s takimi besedami si me preprical na prijavo.Dobite papirje po posti in vse pohvale za tak realen post in ne zavajanja.
lp xdss
Kapo dol za tako lep odgovor, hvala res