Vsa vprasanja in odgovori o klubu in clanstvu !!!

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Postar je malo neumen, vsi dosedanji,ki so poslali tja je prislo na pravi naslov,tak da ne vem,zakaj on tako pravi,mogoce ni na kaslcu nic napisan,vendar je to naslov od predsednika kluba,tak da se enkrat posl :shock:

svasta :roll:
maychy
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a maychy »

a ni mogoce naslov Na Straski vrh 30
LP
Uporabniški avatar
killah bee

maychy napisal/-a:a ni mogoce naslov Na Straski vrh 30
LP
Ja Na je :oops:
maychy

killah bee napisal/-a:
LP
OK. Ze tecem na posto :D !
LP
Uporabniški avatar
killah bee

Jaz te pa dodam med clane :D
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

maychy napisal/-a:
killah bee napisal/-a:
LP
OK. Ze tecem na posto :D !
LP
run maychy run :P
maychy

Evo vse je oddano:)!
LP
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Nisem vedel kam bi dal ce ni prav pa premaknite.No blo bi dobro ce bi se nekdo zavzel pa napisal tocno kak slike limat pa bi to slo pod sticky.Vem da je blo ze miljonkrat napisano sam :oops: .

lp xdss
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Kje je pristopna izjava?
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Hvala
Uporabniški avatar
WSurfer
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a WSurfer »

A mi lahko kdo pove kaj je MAIN dobra stvar ce si vpisan v klub?
Imamo kaksne popuste pri zavarovanju kot je to v kaksnih drugih klubih?
Ali je to vse skupaj bolj zaradi tega da se lahko na tekmovanja prijavljas?
Uporabniški avatar
killah bee

Klub je zastartal z clanarinami in uradnim clanstvom dobrih pol leta nazaj. Za zacetek je potrebno urediti stvari okoli kluba, seveda se bomo trudili tudi z raznimi popusti pri servisih, nadomestnimi deli, recimo kakem temnenju stekel, popusti pri nabavi styling-tuning robe in podobno. Vendar je zadeva se malo v povojih zaradi zgoraj omenjenega razloga, vendar se bo delalo tudi na tem. Kak popust pri zavarovanju pa zal ne bo mogoce,saj nima noben klub take moznosti. AMZS ima popust samo na tehnicnem pregledu,pa se to je okol 700SIT :wink:

Da se prijavis na tekmovanje ni stvar klubov, ker se lahko prijavi vsak posameznik in pogoj kak klub :wink:

Gre se predvsem za druzenja, srecanja,kjer bodo imeli clani drugacne privilegije kot neclani. Tu je tudi pripadnost znamki,katere vozimo in da se daje neki duh klubu, pomoc med samimi nami in pomoc samemu klubu.

Za zacetek pa se ob clanarini dobi majica Renault F1 Team, nalepke za na avto,da se reklamira (so se v fazi izdelave) , klubska izkaznica( tudi v fazi izdelave) in tako naprej. Delalo se bo seveda na tem, da bodo imeli clani cim vec od kluba, seveda klub pricakuje podobno od clanov!

Recimo jaz se nisem vclanil v klub, da bi kaj dobil od njega.Vclanil sem se predvsem zato, da pomagam klubu in njegovim clanom, da nam bo cim lepse.<- to je zame MAIN zadeva Moja investicija 5k SIT v klub se mi je pa ze obrnila,saj sem dobil eno lepo majico, ki bi si jo lahko kupil kjer koli, ampak ne Renault majico.Te pa verjetno redno kupujemo :wink:

Vabljen seveda med nas in da skupaj podiramo cilje, ki so in bodo pred nami :wink:

LP Primoz
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

killah bee napisal/-a:Klub je zastartal z clanarinami in uradnim clanstvom dobrih pol leta nazaj. Za zacetek je potrebno urediti stvari okoli kluba, seveda se bomo trudili tudi z raznimi popusti pri servisih, nadomestnimi deli, recimo kakem temnenju stekel, popusti pri nabavi styling-tuning robe in podobno. Vendar je zadeva se malo v povojih zaradi zgoraj omenjenega razloga, vendar se bo delalo tudi na tem. Kak popust pri zavarovanju pa zal ne bo mogoce,saj nima noben klub take moznosti. AMZS ima popust samo na tehnicnem pregledu,pa se to je okol 700SIT :wink:

Da se prijavis na tekmovanje ni stvar klubov, ker se lahko prijavi vsak posameznik in pogoj kak klub :wink:

Gre se predvsem za druzenja, srecanja,kjer bodo imeli clani drugacne privilegije kot neclani. Tu je tudi pripadnost znamki,katere vozimo in da se daje neki duh klubu, pomoc med samimi nami in pomoc samemu klubu.

Za zacetek pa se ob clanarini dobi majica Renault F1 Team, nalepke za na avto,da se reklamira (so se v fazi izdelave) , klubska izkaznica( tudi v fazi izdelave) in tako naprej. Delalo se bo seveda na tem, da bodo imeli clani cim vec od kluba, seveda klub pricakuje podobno od clanov!

Recimo jaz se nisem vclanil v klub, da bi kaj dobil od njega.Vclanil sem se predvsem zato, da pomagam klubu in njegovim clanom, da nam bo cim lepse.<- to je zame MAIN zadeva Moja investicija 5k SIT v klub se mi je pa ze obrnila,saj sem dobil eno lepo majico, ki bi si jo lahko kupil kjer koli, ampak ne Renault majico.Te pa verjetno redno kupujemo :wink:

Vabljen seveda med nas in da skupaj podiramo cilje, ki so in bodo pred nami :wink:

LP Primoz

Evo s takimi besedami si me preprical na prijavo.Dobite papirje po posti in vse pohvale za tak realen post in ne zavajanja.

lp xdss
Uporabniški avatar
killah bee

xdss napisal/-a:
killah bee napisal/-a:Klub je zastartal z clanarinami in uradnim clanstvom dobrih pol leta nazaj. Za zacetek je potrebno urediti stvari okoli kluba, seveda se bomo trudili tudi z raznimi popusti pri servisih, nadomestnimi deli, recimo kakem temnenju stekel, popusti pri nabavi styling-tuning robe in podobno. Vendar je zadeva se malo v povojih zaradi zgoraj omenjenega razloga, vendar se bo delalo tudi na tem. Kak popust pri zavarovanju pa zal ne bo mogoce,saj nima noben klub take moznosti. AMZS ima popust samo na tehnicnem pregledu,pa se to je okol 700SIT :wink:

LP Primoz

Evo s takimi besedami si me preprical na prijavo.Dobite papirje po posti in vse pohvale za tak realen post in ne zavajanja.

lp xdss

:smt005 :smt008

Kapo dol za tako lep odgovor, hvala res 8)
Odgovori