Če maš živce se dajoztom napisal/-a:No, še cevi se ne da sneti brez poškodbe, posebej zdaj v mrazu. Dobi se samo črpalni del posebej. Zato je sicer to ceneje, ni pa mus da rata, jaz se s tem ne bi dajal. Je pa stoposto samo pumpa v tanku. Za to pumpo je treba imeti poseben ključ, ker vse repetnice polomiš s kakšnim polenom ali majzeljnom. Merkejte
PROBLEMI Z BENCINSKIMI ČRPALKAMI PRI RENAULT CLIO 1.8 16V
Re: PROBLEMI Z BENCINSKIMI ČRPALKAMI PRI RENAULT CLIO 1.8 16
RenaultSport
- R19-racing
- Kraj: koper
meni se je tista plasicna matica lepo na roke odvila,problem je nastal u ceveh ker so tako trde da poci al na pumpi al pa direkt cev...preden se lotis dajat dol lahko segrejes malo s fenom da postane bl prozno...
pumpa gre brez problema stran komplet plastika s filtrom sam priklop je treba počupat stran pa cev je treba stran dt pumpa je pa nataknena oz zahaklana s kavlčki k jih pa z izvijačom lahko razdreš.. (če sm seveda jest to prov ugotovu) ker una zadeva zravn je pa senzor za nivo bencina in nima veze s pumpo..
Ponavadi malo zabrenči ampak ne slišiš pri vseh avtih.bam88 napisal/-a:cist tko en trapast uprasanje.. se ti ob kontaktu pumpa za bencin oglasi v kabini?
RenaultSport
To je pomoje na ZvutLee-ta letelSpula napisal/-a:Ponavadi malo zabrenči ampak ne slišiš pri vseh avtih.bam88 napisal/-a:cist tko en trapast uprasanje.. se ti ob kontaktu pumpa za bencin oglasi v kabini?
Storz napisal/-a:To je pomoje na ZvutLee-ta letelSpula napisal/-a:Ponavadi malo zabrenči ampak ne slišiš pri vseh avtih.bam88 napisal/-a:cist tko en trapast uprasanje.. se ti ob kontaktu pumpa za bencin oglasi v kabini?
Aja hehe sem mislil da ga zanima
RenaultSport