Mégane II 1.6 16V
Re: Mégane II 1.6 16V
Na Renaultov servis smo šli... sm rekla, da čeprov piše da je glavn servis narejen, naj pogledajo za ziher.. pa so rekl da je narjen. Bom pa še šla najverjetneje ta teden k mehankarju, pa bomo videl kok je kej res. Hvala ti za opozorilo 
Kupljeno pri Car Audio Empire 

brez žaganja plastike ni šlo

Tako pa zgleda dejansko

zanima me še, kako bi to "prekrila", da ne bi privabljalo vlomilcev
vsak nasvet dobrodošel

brez žaganja plastike ni šlo

Tako pa zgleda dejansko

zanima me še, kako bi to "prekrila", da ne bi privabljalo vlomilcev
vsak nasvet dobrodošel
Tole kraco prekrit bo tezko, spraskaj dol napis Blaupunkt, ko gres iz avta pa listek za sipo "ne vlamljaj ker je radio nicvredni Kitajc"
Kar se barvanja tice bi moral bit Megane solidno narejen za kakega jurja. Ce ni nic za popravljat ni to noben bavbav, lak se zmatira, malo maskiranja in gas... Razdiranja niti ni veliko... Za 300eu bo pa po vsej verjetnosti katastrofa, sej ne recem lahko da imas sreco, ampak se ne splaca tvegat...
Lp
Kar se barvanja tice bi moral bit Megane solidno narejen za kakega jurja. Ce ni nic za popravljat ni to noben bavbav, lak se zmatira, malo maskiranja in gas... Razdiranja niti ni veliko... Za 300eu bo pa po vsej verjetnosti katastrofa, sej ne recem lahko da imas sreco, ampak se ne splaca tvegat...
Lp
Hehe.. dobra ideja 
Drgač od frendice fotr je avtoličar in je reku, da mi za 300€ zrihta. Sam zunanjost pobarva.. Brust pa to, bi mogla pa sama (če se dobr spomnim). Je pa to u Murski Soboti.
Kok pa se kej splača dat alarmno napravo v avto?
Zarad tega radia me skrbi 
Drgač od frendice fotr je avtoličar in je reku, da mi za 300€ zrihta. Sam zunanjost pobarva.. Brust pa to, bi mogla pa sama (če se dobr spomnim). Je pa to u Murski Soboti.
Kok pa se kej splača dat alarmno napravo v avto?
boš mišice dobilaSam zunanjost pobarva.. Brust pa to, bi mogla pa sama (če se dobr spomnim).
drugače je pa smiselno barvati edino če misliš dati kakšno bolj extra barvo, ki se je v originalu ni dobilo
če je avto parkiran zunaj, potem je smiselnoKok pa se kej splača dat alarmno napravo v avto? Zarad tega radia me skrbi
če ga imaš večino časa v garaži, malo manj
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
morm pa tud jest pohvalt zadevo ker presenetlivo dobr špila glede na original zvočnike je pa res da nesmeš pretiravat ker lahko rahlo zasmrdi oz se pokadi in kot usi vemo da elektronske naprave delujejo na dim ko ga zmanka nedelajo več.. 
Shusuglao, če je doma avto odzun, pomoje ni nič narobe.. smo dost oddaljeni od mesta, nek na griču gor
nvem če bi kdo kr tko pršu gor, pa lih u avto gledu, če pa že, pa mamo psa k skos laja (lol) 
..mene bolj skrbi za tiste urce, ko sem na šihtu ali v kšnem nakupovalnem centru al na kakšnem parkirišču, da bi si kdo drznu moj radio pošlatat
kje bi se dal dobit kakšno? pa kakšna je cena približn?
Storz, počak, da dava wooferček u mojga megančka iz tvojga kliota (itak je woofer moj)
bo lepš špilal 
..mene bolj skrbi za tiste urce, ko sem na šihtu ali v kšnem nakupovalnem centru al na kakšnem parkirišču, da bi si kdo drznu moj radio pošlatat
kje bi se dal dobit kakšno? pa kakšna je cena približn?
Storz, počak, da dava wooferček u mojga megančka iz tvojga kliota (itak je woofer moj)
Uh kje, se nima kej zasmodit če je samo na radio priklopljeno. Važno da špila bolje, pa da imaš navigacijo pa TMCStorz napisal/-a:morm pa tud jest pohvalt zadevo ker presenetlivo dobr špila glede na original zvočnike je pa res da nesmeš pretiravat ker lahko rahlo zasmrdi oz se pokadi in kot usi vemo da elektronske naprave delujejo na dim ko ga zmanka nedelajo več..
Ker woofer pa gre notr, pa keri ojačevalec? Da ne bo vse skup premočno, glede na to da so zvočniki originalni in priklopljeni samo na radio...
Lp, Žiga
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Mégane II 1.6 16V
Bomo use naštimal, da ne bo premočno
Tale radio ("računalnik") ima eno foro.. ko želiš predvajati film ali slike, ti napiše, da lahko to predvaja v primeru, če maš zategnjeno ročno zavoro. Zavora je bila zategnjena in je kao ni zaznalo, ker nisva priklopila kabla (od ročne zavore) v radio. Kje najdeš ta kabel od ročne zavore? A ga ta moj meganček sploh ma?
Tale radio ("računalnik") ima eno foro.. ko želiš predvajati film ali slike, ti napiše, da lahko to predvaja v primeru, če maš zategnjeno ročno zavoro. Zavora je bila zategnjena in je kao ni zaznalo, ker nisva priklopila kabla (od ročne zavore) v radio. Kje najdeš ta kabel od ročne zavore? A ga ta moj meganček sploh ma?
Kabel je treba priklopit nekam na maso. Ce ne ves kako, se lahko oglasis pri meni v delavnici naslednji tedn.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Mégane II 1.6 16V
Lep avtoček 
Varno vozi!
Me pa sam zanima ker radio je to?
Varno vozi!
Me pa sam zanima ker radio je to?
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
a je že kdo razderov oz vleku kal od vzvratnga sredinskiga špegla do radia ? ker nekak nebi lih na slepo raztavlov tega.. če je kkšn nej popve ke nej peljem pa kaj use morm raztavt na kablu je pa prkluček kater pride na radio za gps anteno je pa debel nekje 1 cm tkoo da je treba kr neki placa met... sm pa razmišlov da bi gps anteno kr v predal v armaturki vrgu sej najbrš bi mogla lovit ?
Ne počni neumnosti, antena mora biti čimbolj na prostem. Zakaj pa misliš da so originalne GPS antene na strehi vozila?
Vgradil sem že nekje 20 Chicagotov in še pri vseh sem GPS anteno prilepil na armaturo poleg A stebrička, čisto v kot k sprednji šipi. Tam je najmanj motečih faktorjev za signal.
Lp
Vgradil sem že nekje 20 Chicagotov in še pri vseh sem GPS anteno prilepil na armaturo poleg A stebrička, čisto v kot k sprednji šipi. Tam je najmanj motečih faktorjev za signal.
Lp
no k jest sm slišov da jo je najbol nalept na šajbo zravn špegla tm kjer so pikce ker je baje to neka čudna šajba in tko naprej.. najbrš bi mogl tud tm v kotu lovit.. drgač pa kako si se prkopov do radija od tistga kota pr A stebričku ? sej ubistvu če do tm pridem sm že velik naredu ker najbrš pr A stebričku plastiko sam dol potegneš na stropu pa pod to stropno tapeto kabl zabašem in je kukr sm s prsti probvo bi se dal zmonterat ? pa še mikrofon bi ke potegnu za prostoročno ker je nekak dost bliz voznika.. da ga nebi monterov navrhu voznikovga a stebrička..
uglavnam kok oz kaj morš razdrtn, da prideš od A stebrička do radija?
uglavnam kok oz kaj morš razdrtn, da prideš od A stebrička do radija?