Clio 1.2 8V Authen. - (Veliki servis & Strešno okno Pomoč?)
Re: Clio 1.2 8V Authentique - l.01
Nisem prepričan, mislm da so samo z čepi pritrjene - drgače pa Google (skor) vse ve, sploh če v angleščini/francoščini pišeš 
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Potem bi mogle it lepo dol brez da bi se kaj polomlo?iRenault napisal/-a:Nisem prepričan, mislm da so samo z čepi pritrjene - drgače pa Google (skor) vse ve, sploh če v angleščini/francoščini pišeš
A je že mogoče kdo kdaj menjal žarnice v predelu za ventilacijo? Zanima me kaj vse je treba odstranit da se dobi dol pokrov od ventilacije, ali pa če je že kje predstavljeno pa bi lahko kdo zalepu link sm
Hvala
Hvala
Meni pokrova pri tašči ni uspelo spraviti dol. Snel sem tisto podolgovato plastiko okrog menjalnika in spodaj,kjer je pepelnik in pdalček. Pol pa prideš iz enega nemogočega ležečega položaja iz sovoznikove strani z desno roko do žarnic pri vozniku in potem obratno: od voznika z levo roko na desno stran (pri sovozniku). Edino na tak način mi je uspelo pod taprav kot dobit roko in prste, da sem dosegel žarnice. Malo še premikaj gumbe ventilacije, ker so zadaj zalje, ki ti na določeni poziciji ovirajo dostop.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Kje se da dobiti ta klubska nalepka katero ima večina? 
use se da sam če se če
Danes je tak lep sončen dan da smo se spravli mal v notranjost cliota
kot že rečeno je bilo treba zamenjat žarnice v predelu za nastavljanje ventilacije...mi je pa uspelo dobit cel pokriv dol, da so se potem žarnice lažje zamenjale, sestavljanje nazaj pa je blo mal težje
tako da če se bo kdo odločal za menjavo žarnic mu tega nepriporočam ker je slabo za živce
Prva izbira so ble žarnice v hladno beli barvi, ampak sem zamenjo na koncu za modre

Odstrano sm tudi oranžno plastiko na notranji strani stikal, da bo pršla modra do efekta, treba je sam dobit neko tanko modro plastiko da se zreže vn tk kot ta da se svetloba bolš razporedi

Sestavljeno nazaj

Mal smo polepšali še prtlažnik

Žarnica v cigaretniku je tudi pregorela tako da sem še to zamenjal

Nato pa še en majhen update, letvice v notranjosti v črni barvi

Čez kak teden sledi podalšanje zavarovanja in registracije, nato pa letne gume in pa ene lite felgne
ko bo prišlo do tega pa seveda sledijo tudi slike 
Prva izbira so ble žarnice v hladno beli barvi, ampak sem zamenjo na koncu za modre

Odstrano sm tudi oranžno plastiko na notranji strani stikal, da bo pršla modra do efekta, treba je sam dobit neko tanko modro plastiko da se zreže vn tk kot ta da se svetloba bolš razporedi

Sestavljeno nazaj

Mal smo polepšali še prtlažnik

Žarnica v cigaretniku je tudi pregorela tako da sem še to zamenjal

Nato pa še en majhen update, letvice v notranjosti v črni barvi

Čez kak teden sledi podalšanje zavarovanja in registracije, nato pa letne gume in pa ene lite felgne
Dans sm nabavu ta Tesa dvoslojni lepilni trak, da odstranim okvirje tablic, pa me zanima kolk ste kej zadovolni znjim, če drži dost dobro da nebi slučajn spustlo pa bom brez tablice? 
Bolj boš mel problem če boš kdaj hotu tablice dol dobit. Ta hudič drži ko... hudič 
Za to se nesekiram, če bo drugi lastnik hotel menjat tablice se bo on soočil s tem, sicer pa dol potrgat še nikol ni biu problemCefizelj napisal/-a:Bolj boš mel problem če boš kdaj hotu tablice dol dobit. Ta hudič drži ko... hudič
Da se spet malo oglasim 
Pred dobrim tednom je cliota doživel velik servis + menjava disk ploščic in pakn
Je pa tudi prestal vožnjo na morje (700km) po avtocesti in morm priznat da sm zelo zadovoln
max hitrost je bila 160kmh z zimskimi gumami, ampak se mi zdi da bi šlo še kaj več 
Naslednji projekt je pa šibedah (strešno okno). Nebi rad karkoli kompliciral z raznorazno elektroniko, hočem čisto preprosto okno z ročnim odpiranjem. Zdej pa rabim vaše predloge kje bi lahko to kupil da je kvalitetno in pa kje to vgraditi, da ne bo kakšne poplave v avtu
Zasledil sem da velik ljudi deva vgrajevati podjetju webasto? Kaj menite?
Hvala in lp.
Pred dobrim tednom je cliota doživel velik servis + menjava disk ploščic in pakn
Naslednji projekt je pa šibedah (strešno okno). Nebi rad karkoli kompliciral z raznorazno elektroniko, hočem čisto preprosto okno z ročnim odpiranjem. Zdej pa rabim vaše predloge kje bi lahko to kupil da je kvalitetno in pa kje to vgraditi, da ne bo kakšne poplave v avtu
Hvala in lp.