Katere felne
Zdaj sem samo v dilemi al naj vzamem 195/50 al pa 195/60... gre se zaradi trdote, ki se bojim da bo pri 50 precej vecja in pa tudi vecji bo razmak med gumo in blatnikom !!??? avto se za enkrat ne nameravam spuscat, saj se kako leto ne in bo zgledal kot terenc z 195/50 ??
vase mnenje glede trdotosti in pa razmika !??
Ma mogoce kdo kako sliko kjer se lepo vidi razlika med 195/50 R15 in pa 195/60 R15 .. ??
LP
vase mnenje glede trdotosti in pa razmika !??
Ma mogoce kdo kako sliko kjer se lepo vidi razlika med 195/50 R15 in pa 195/60 R15 .. ??
LP
Peda ej ne more se odlocit katere felne naj nabavim, ze cel dan sem na netu in gledam samo te felne enkrat se mi ta dopade, drugic ona...
No naredil bom eno anketo, in sicer katere od teh bi vi izbrali ? vse so 15 col.
1.

2.

3.

4.

5.

No pa bi vas prosil, da bi vsak napisal katere bi najrajs videl na cliotu oz. je mnenja, da bi najlepse spilalo na tem avto in pa katere nikakor nebi dal gor na clio-ta. ??
Prosim vas pomagajte...
LP
[/quote]
No naredil bom eno anketo, in sicer katere od teh bi vi izbrali ? vse so 15 col.
1.

2.

3.

4.

5.

No pa bi vas prosil, da bi vsak napisal katere bi najrajs videl na cliotu oz. je mnenja, da bi najlepse spilalo na tem avto in pa katere nikakor nebi dal gor na clio-ta. ??
Prosim vas pomagajte...
LP
[/quote]
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Jap res je, 1. ali pa 2.HaBBicH napisal/-a:karkoli uzemas pod 17" ne sme imeti roba-kraki morajo biti razpotegnjeni do roba feltne
Ker feltna z robom opticno zmanjsa feltno
Za moje pojme bojo najbolj sedle feltne pod stevilko 2.
Ceprav nisem navdusenec nad sprinklastimi feltnami, bi tele v 15" zgledale na cliu kul