Izkušnje z mehanikom Avto Dušan Leskovec pri Krškem

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Izkušnje z mehanikom Avto Dušan Leskovec pri Krškem

Odgovor Napisal/-a Fan »

Se ga je obvestilo o okvari in kakšen je bil rezultat?? Obstaja kakšen račun?
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
megane96
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a megane96 »

Ne leti dotično na nobenega od teh mojsterov, ampak kar nasplošno na vse.
Glede na to da obnovljen motor pri teh mosjtrih stane okrog 700€, si lahko vsak sam izračuna kaj lahko vgradijo da se jim to še splača delat.

Tako da tisti, ki misli da dobi pol novega motorja z originalnimi deli, je verjetno v zmoti.

Sem imel tudi sam izkušnjo s scenicom 1.9dci, ki je naredil po generalki samo 10.000km, vedlo se je, da je bil pri enem od teh mojstrov ( v krškem) obnovljen, ne pa točno pri katerem, ker računa ni bilo poleg, avto je bil pa kupljen pred tem v avtorgovini v novem mestu.

Se je treba pa zavedat da avti imajo z vsakim dnem več kilometrov, sem videl že nekaj blokov motorja ki so imeli precej zanucane cilindre, ter glave motorjev ravno tako so vedno slabše, opilki v sistemu terjajo svoj davek.
Megane RT, 1999
Slika
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

megane96 napisal/-a:Ne leti dotično na nobenega od teh mojsterov, ampak kar nasplošno na vse.
Glede na to da obnovljen motor pri teh mosjtrih stane okrog 700€, si lahko vsak sam izračuna kaj lahko vgradijo da se jim to še splača delat.

Tako da tisti, ki misli da dobi pol novega motorja z originalnimi deli, je verjetno v zmoti.
X2

Vsak si lahko sam približno izračuna kaj vse je zamenjano, preveri koliko pridejo potrebni deli, tu pa je potrebno dodati še delo.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
revier

Odgovor Napisal/-a revier »

Fan napisal/-a:Se ga je obvestilo o okvari in kakšen je bil rezultat?? Obstaja kakšen račun?
Račun je in obstaja vendar je šel z avtomobilom ker sem ga prodal... Rezultat = ali je še pod garancijo in koliko km je prevoženih z njim? To vam lahko vse pove... na žalost nimam denarja za pravdne postopke tako da sem ostal nemočen... Aha motor sem k njemu pripeljal v delujočem stanju saj je bil problem le praska na steni tretjega cilindra zaradi katere je avtomobil pil olje, baje da se bi dalo tudi nekako "pohonat" (nevem točno kako se napiše, vendar je bila praska pregloboka) nato sem ga prosil če mi menja komplet blok motorja vse ležaje pa je rekel da bo naredil celovito obnovo motorja, ki naj bi bila enaka kot da bi nabavil nov motor...
Uporabniški avatar
revier

Odgovor Napisal/-a revier »

megane96 napisal/-a:Ne leti dotično na nobenega od teh mojsterov, ampak kar nasplošno na vse.

Sem imel tudi sam izkušnjo s scenicom 1.9dci, ki je naredil po generalki samo 10.000km, vedlo se je, da je bil pri enem od teh mojstrov ( v krškem) obnovljen, ne pa točno pri katerem, ker računa ni bilo poleg, avto je bil pa kupljen pred tem v avtorgovini v novem mestu.

Se je treba pa zavedat da avti imajo z vsakim dnem več kilometrov, sem videl že nekaj blokov motorja ki so imeli precej zanucane cilindre, ter glave motorjev ravno tako so vedno slabše, opilki v sistemu terjajo svoj davek.
Pa saj ni važno, jaz sem plačal storitev za obnovo celotnega motorja, mene prov nč ne zanima kaj se splača al pa ne... jaz kot kupec pričakujem da bo motor ob rednem servisiranju deloval pa če za obnovo celotnega motorja plačam 300€ saj je cena stvar dogovora... tako da ne s takimi da si bomo preračunaval ipd...
Danijel

Odgovor Napisal/-a Danijel »

koliko vidim popriličan broj "zadovoljnih" mušterija
Mumel

Odgovor Napisal/-a Mumel »

pred kratkim mi je servis dušan obnovil motor na opel insignia 2.0 .4x4
z servisom in hitrim popravilom ( 2.dni ) sem zelo zadovoljen.
Cena je ugodna v primerjavi z original servisom,več kot propolovljena.
Za obnovo motorja ga močno priporočam.
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

Boš povedal po kakih 20-30t prevoženih če boš še zadovoljen... Ali boš oiiin oiink drugega - novega lastnika...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Suzana2

Odgovor Napisal/-a Suzana2 »

Pozdravljeni!
Pred dvema letoma se pri Avto Dušan kupila obnovljen motor za Sevnica 1,9 . Motor je 1,5 leta delal normalno potem je šlo tehniko na glavi motorja in ko smo avto razdrli se je videlo da glava pred montažo ni bila brušena,pod tesnilom je bil silikon,bati niso menjalni,vse skupaj je zmontirano tako kot govori gospod zgoraj ki bi naj bil bivši delavec. Sramota. Upam,da se mu vse vrne v dvojni meri. Za tako reklamo kot si jo dela,lahko rečem le prste stran od teh motorjev ki jih oni "obnovijo" ker za dolgo niso.
Uporabniški avatar
janezsko
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a janezsko »

prvi prispevek pa napad na polno...res merodajno..čeprav je bilo že kar nekaj pripomb čez njega...
Uporabniški avatar
Hauba

Odgovor Napisal/-a Hauba »

Moj Avantime se še vedno vozi okoli po več kot 50.000km z njihovo obnovo motorja....
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

Samo ti si ga prodal ker se ti ni dali več zaj.e.bavat z motorjem, kajne? Nekateri smo celo brali tvoje prigode...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
Hauba

Kar se je obnovilo, dela. Prodal sem ga zaradi par neobnovljenih stvari, ki so me j*bale. Slabo si bral :)
Uporabniški avatar
mbajec3
Kraj: Postojna

Odgovor Napisal/-a mbajec3 »

hauba ti si največji basač tukaj na forumu
Uporabniški avatar
Hauba

Hvala, moj cilj v življenju, da ti grem na živce, je izpolnjen :)
Odgovori