Ličar je poznan in če nebi bil še dost pocen se sploh neb ukvarjal d bi dal štrihatGodward napisal/-a:willy saj jaz se strinjam da je moja baccara tudi podrtija. ni blo mišljeno kot slabo, ampak je dejstvo da je ta clio bol kot ne podn.
1200€ plus da ga morš dat še 1 x špricat![]()
zakaj nisi pol raje vzel enega bolj normalnega za okrog 2k,
no sicer je pa tvoja stvar, sorry za off
Clio I l.95 1.8 16v ph2 by falcoN
No kot da mene bog nebi meu rad, imam težave z menjalnikom sploh preden avto zalaufam, oz z polosovinami. Uporabnik wily mi je reku d bo treba akso na voznikovi strani zamenat in mi dal zraven akso od navadnga cliota. Sam men se je zdel čudn kko to d k daš avto u prvo se še kr pele, in nism vedu kko je aksa bla zjebana in sm biu rajš tih, Učeraj pa sm probavu z usm drugim prestav in avto se premika kot da nič ni in malo ropota iz menjalnika, podrem in zamenam akso in ugotovim če akso prtisn proti menjalniku se ne premika, ko je avto v prestavi. Če pa akso pomaknem za en centi vn se pa vrti v prazno. Zdej me pa zanima, če je to problem, kakor sem bral na tujih forumih, da mi tista šalčka v menjalniko skače not pa vn, ali je ceu menjalnik za u smeti. Čudim se pa tud, da se desna gume zmeraj premika pa čeprov je tista direkt iz menjalnika. Zafrkavajo me pa use prestave ...

http://www.retro-renault.com/forums/mec ... rclip.html
Evo tole k je u menjalniku, jaz nimam distančnika in to je verjetno problem
Evo tole k je u menjalniku, jaz nimam distančnika in to je verjetno problem
Mogoče sta obe polosovini prekratki. Drugač na tistem linku ko si dal. Tist del z zobniki ko ga ven vzame je del diferenciala. Prvo gre tisto noter, potem podloška in na koncu zaskočka (zihringa). Vsaj tk je na mojem narejeno.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Kaj si polosovino vzel al tist del ko ti je manjkal?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG