Megane III - cena servisa
Če že govorimo cenah servisa, se da tudi na pooblaščenem servisu priti zelo poceni skozi....
http://www.zgajner.si/slike/cenik%20servisov.pdf
...v mojem primeru TCe 130 motorja, je bilo med njimi in AVtotehniko ali pa RSL-jem cca 100€ razlike...
http://www.zgajner.si/slike/cenik%20servisov.pdf
...v mojem primeru TCe 130 motorja, je bilo med njimi in AVtotehniko ali pa RSL-jem cca 100€ razlike...
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
-
yamahafazer
Re: Megane III - cena servisa
Takole sem opravil servis na meganu III 1.6 16v na 60.000 km. Menjano olje, oljni filter, kabinski filter in svečke. Cena 270 eur na pooblaščenem servisu. Odpravili so tudi dve tovarniški napaki, ne vem pa točno kaj, ker sem pozabil
Avto ma podaljšano garancijo in sem mu takoj tam povedal, da me več ne vidijo tam razen če crkne kaj 
uf kje si pa tole dal delat? si kar fajn plačal.
jaz sem za vse to kar si ti menjal razen svečk z delom dal 150€ :S to te ubije kake cene majo po servisih.
mi lahko zaupaš kero olje so ti vlili in če je kakšna razlika zaradi novih svečk?
lp
jaz sem za vse to kar si ti menjal razen svečk z delom dal 150€ :S to te ubije kake cene majo po servisih.
mi lahko zaupaš kero olje so ti vlili in če je kakšna razlika zaradi novih svečk?
lp
Jest sem dal na 30.000 (olje, kabinski,oljni filter) 192€.
Po spominu: 80€ olje, 15€ oljni, 30€ kabinski, ene takse, pa drobni material 10€, delo 57€. Zanimivo, da imajo za delo kar ene postavke ala paket1,2 itd... Da ne govorim, da je natocil najprej Elf competition 10-40, me klice zena, ker ga je ona servisirala, ce je v redu olje, pa recem, da naj ga pelje nazaj in da naj zahteva sintetiko. Samo so ji dali Excellium. Bil pa je en servis pri Domzalah. Tja avto ne gre vec.
Me pa zanima, ali je Renault servis v Logatcu v redu? Mogoce bo sel tja na 60000km, ker mi je blizu.
Po spominu: 80€ olje, 15€ oljni, 30€ kabinski, ene takse, pa drobni material 10€, delo 57€. Zanimivo, da imajo za delo kar ene postavke ala paket1,2 itd... Da ne govorim, da je natocil najprej Elf competition 10-40, me klice zena, ker ga je ona servisirala, ce je v redu olje, pa recem, da naj ga pelje nazaj in da naj zahteva sintetiko. Samo so ji dali Excellium. Bil pa je en servis pri Domzalah. Tja avto ne gre vec.
Me pa zanima, ali je Renault servis v Logatcu v redu? Mogoce bo sel tja na 60000km, ker mi je blizu.
uj be..i pa kaj je to olje res tak šit zata motor (1.6 16v ) ???
Ker meni so ga tudi tega natočili pa je rekel da je to dobro olje.
Čedalje bolj me je strah da mu kje ne paše to olje oz. bi bolje deloval z evolution ali pa tega kot si omenil.
:S
Ker meni so ga tudi tega natočili pa je rekel da je to dobro olje.
Čedalje bolj me je strah da mu kje ne paše to olje oz. bi bolje deloval z evolution ali pa tega kot si omenil.
:S
-
yamahafazer
ena svečka je tam nekje 10 EUR plus dela si še približno pol ure računa. Olja je blo po računu porabljenega 5,1 L, kar je z DDV zneslo približno 75 eur. Je pa Trgo ABC v Postojni delal. Lahk dam tud račun gor, če koga detajli zanimajo. Olje pa je ELF excelium 5w40