NUJNO pomoč scenic okvara na realu se delajo švede

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
demonis

Odgovor Napisal/-a demonis »

Hvala za pomoč, avto je doma, samo.....

Nikoli več na real. Kot sem napisal najprej so sumili turbino, potem so to možnost izključili. Potem so rekli da v prvem cilindru spušča tekočino, potem da bojo glavo iiiiin turbino poslali na pregled, potem ko smo jim zaropotali so rekli da je injektor na prvem cilindru in ko sem jih vprašal kaj je z glavo in turbino ki so jo poslali na pregled mi rece en mehanik, da so jo oni dali dol in pogledali.... u glavnem, nabijeanje in nabijanje in zavajanje v treh tednih.
nakoncu naj bi zamenjali tesnilo na glavi napenjalc in jermen in šobo(beri, da si malo stroške poračunajo in najdejo neko napako, da ne izpadejo nesposobni). Smo jim zatežili in je direktor dal garancijo na delo in glavo in turbino... že če so jo stokovno pregledali :wink:

Nima veze, avto, se bo mogoče še enkrat servisiral na realu in konec. Ajaaa, dejte mi prosim to povedat. Avto ima 105k km in so izredno kao menjali jermen. In kaj so rekli fortu od moje, da bo mogu na 125k še enkrat menjat jermen, ker je treba menjat vodno pumpo in je treba dat nov jermen, da ga nastavijo pravilno gor... po tem sklepam da se starega ne da :shocked!: ne me... :a2_hysterical

A je to res???! :crazyeyes:
Laguna 2002 1.9dCi
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Praviloma se menja v kompletu:
- pogonski jermen
- napenjalce
- rolce v koliko jih ima
- vodno črpalko v koliko je gnana s pogonskim jermenom

Torej garancijo imate, nazaj na servis in naj menjajo kot je potrebno.
Ja jermen ki je obratoval par tisoč kilometrov ni zdravo dejati nazaj - nikoli se ga ne da nazaj tako kot je bil - je nemogoče.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
jereb007
Kraj: sevnica

Odgovor Napisal/-a jereb007 »

LP

Če so menjali samo jermen bo vodna črpalka spustila prej kot za 10.000 km preverjeno. Sem dal pri Cliotu menjat samo jermen , ker po 5 letih ni imel veliko kilometrov, za slabih 10.000 km je spustila črpalka vode.

V vsakem primeru, če se že dela naj se naredi tako kot je treba.
ah, ta moj clio
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Škoda kaj niso menjali hkrati še vodne pumpe, pa bi mel naslednji veliki servis na 200k km.
Odgovori