Drejchi: Sem že marsikaj kupil na ebayu, kot tudi preko drugih tujih trgovin. Vedno moreš firmo preverti in če preveriš to firmo na tej strani (samo malo nižje prebereš in vidiš uradnos tran do njihovega www-ja), ti bo jasno, da niso šmuglerji
Res pa je, da nisem imel časa do potankosti vse pregledat, ker za take stvari, si moreš doooosti časa vzeti in volje, drugače brez veze, da bi kaj kupoval....in sem mislil z tem povedat, da se marsikaj originalnega NAJDE na spletu....
Je pa zanimivo, da meni takole prevede ta stavek google translate:
PHARE DROIT NEUF - Pravica žarometov NEW <---heheeee
sinko: Kako pa bo policaj vedel, če je lastnik vozila kupil novo vozilo z xenonkami, ali si je dal naknadno vgradit original xsenonke??? Nikakor ne more vedet...ni variante, če je ta oprema možna kot dodatna oprema...če ni je pa druga pesem, samo tako na hitro se to ne da preverit
Jaz pa pravim, da z original xenonkami, ki sodijo kot dodatna oprema ni nič narobe, tudi če naknadno montiraš saj ravno zato so dodatna oprema in zato ti montirajo usposobljeni serviserji. Pač, človek kupi avto, ki je že v sloveniji v salonu in naknadno ugotovi, da bi še xenonke rad imel....z tem ni nič narobe. In tudi človek je lepo napisal, da želi kupit original in ne kit zadevo...ravno zato so taki forumu, da se pomaga.