V glavnem lepo da si se odloču, da predstaviš makino.. Kaj si pa še zdej dodatnega naredu? Nč ne poveš ..
Megane II RS 225 l.04
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
-
dr__de
- gagi'd hype
- gagi'd hype
- gagi'd hype
Bom sam teb odpisal, ker so ostali čist neresnikmetek napisal/-a:Danes ob 7:55 sva se srečala malo pred Podskrajnikom. Kaj ste ugotovil pri Vidrihu?
Ja sem te videl ja, smo se cjazili za enim kamjonom in sem mel čas okol gledat
Na hitro delni seznam odpravljenih napak/pomankljivosti in nadgradenj odkar ga imam v lasti:
Potrebno je bilo barvanje sprednjega odbijača in lakiranje boka, ker se je le-ta začel luščit.

Hkrati sem naročil nove zadnje pastike, ker jih ni imel in še nekaj dodatno manjkajočih.

Ker je imel avto v originalu spredaj cd changer in zadaj v prtljažniku radio enoto sem moral vse skupaj na novo napeljati od zadaj naprej, da sem lahko zamenjal radio. Original namreč ni igral mp3jev, spredaj pa ni bilo nobenih kablov razen podatkovnega za cd changer - preklet renault.

Tako izgleda trenutno

Vmes sem dobil najpomembnejšo pridobitev in sicer kompletno podvozje od r26 (hvala Mali in Sokol), s katerim sem imel veliko težav z montažo. Avto je imel namreč spredaj levo zmontiran navaden amortizer od megana (prekleti prejšnji lastniki), ki je v delu, ki gre v pesto ožji od rsovega zaradi česar so pesto preveč stisnili in amortizer od r26 (ki je isto debel kot od navadnega rsa) ni šel več notri.. potrebni so bili štirje poskusi pri treh različnih mehankarjih, da je zadeva danes končno na avtu in funkcionira odlično. kot noč in dan v primerjavi s prejšnim.

krivec

za par mm preveč stisnjeno ustje

končno zmontiran

Iz anglije sem naročil tudi nove nalepke v stilu f1, s tem da sem dal odstraniti napise f1 in namesto tega izbral napis "renault sport" na sprednjem odbijaču. V zadnjem ni napisa. Osebno mi zelo poživijo avtomobil, seveda je vse stvar okusa. (Slikano so že na novem podvozju, ki je za odtenek nižji od originalnega.)

Še nekaj za hec in tudi malo za res iz bližnje kitajske: OBDII bluetooth adapter

Kako zadeva funkcionira na androidu: preizkušen danes tako da nimam veliko izkušenj.. kolikor sem ga uporabljal deluje odlično, prikazuje lahko vse kar avto podpira + pregleduješ in brišeš lahko napake , zabeležene v ECU ipd...

Priklop:

Toliko za sedaj,
lp Matej
ne hiti počasi....