Megane II RS 225 l.04

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Ja clio pa je pr men.. Danes ga je prvič vozila irena, k je od učer brez avta :(

V glavnem lepo da si se odloču, da predstaviš makino.. Kaj si pa še zdej dodatnega naredu? Nč ne poveš .. :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Kaj je naredu, kaj je naredu... Nč ni naredu, če je pa na vsakem študentskem žuru pijan. :P
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

Marko: nč nism naredu..enkrat se bom mogu spravt vso napeljavo naprej prestavt.. kar me nič ne veseli :?

Gagy: sej bom dal slike gor.. :D

Night: da nam videa objavu.. sej veš, dober glas seže v deveto vas :lol:
ne hiti počasi....
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

nightmare napisal/-a:Kaj je naredu, kaj je naredu... Nč ni naredu, če je pa na vsakem študentskem žuru pijan. :P
kriza srednjih let? :lol:
Uporabniški avatar
XiWang

dr__de napisal/-a:kriza srednjih let? :lol:
Kriza srednjih mladinskih let :D
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Danes ob 7:55 sva se srečala malo pred Podskrajnikom. Kaj ste ugotovil pri Vidrihu?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
nightmare

kmetek napisal/-a:Danes ob 7:55 sva se srečala malo pred Podskrajnikom. Kaj ste ugotovil pri Vidrihu?
Da je Vidrih še vedno car na svojem področju. :wink: :P
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Ne mi rečt, da je zrihtal? :D :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
nightmare

gagi'd hype napisal/-a:Ne mi rečt, da je zrihtal? :D :D
Sej vidš, da nč ne vid k se že ceu dan voz. :lol:
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Huudo, no pol pa dans lahk pride po tebe pa u šiko prideta na pivičko? :D
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

gagi'd hype napisal/-a:Huudo, no pol pa dans lahk pride po tebe pa u šiko prideta na pivičko? :D
Je ratu škrtuh tko, da dvomm. :lol:
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

kua je pa sfukov? :?
Uporabniški avatar
nightmare

dr__de napisal/-a:kua je pa sfukov? :?
Nč. Sam nadgradiu. :wink:

Matr, sm glasn k da bi bla moja tema. :lol:
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Sej mi mora še preizkušnje plačat :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
XiWang

kmetek napisal/-a:Danes ob 7:55 sva se srečala malo pred Podskrajnikom. Kaj ste ugotovil pri Vidrihu?
Bom sam teb odpisal, ker so ostali čist neresni :D

Ja sem te videl ja, smo se cjazili za enim kamjonom in sem mel čas okol gledat :) uglavnem smo rešil zadevo. Bom več povedal v nadaljevanju in dal slikce gor da mal osvežim temo še z ostalimi spremembami vred.

Na hitro delni seznam odpravljenih napak/pomankljivosti in nadgradenj odkar ga imam v lasti:

Potrebno je bilo barvanje sprednjega odbijača in lakiranje boka, ker se je le-ta začel luščit.
Slika
Hkrati sem naročil nove zadnje pastike, ker jih ni imel in še nekaj dodatno manjkajočih.
Slika
Ker je imel avto v originalu spredaj cd changer in zadaj v prtljažniku radio enoto sem moral vse skupaj na novo napeljati od zadaj naprej, da sem lahko zamenjal radio. Original namreč ni igral mp3jev, spredaj pa ni bilo nobenih kablov razen podatkovnega za cd changer - preklet renault.
Slika
Tako izgleda trenutno
Slika
Vmes sem dobil najpomembnejšo pridobitev in sicer kompletno podvozje od r26 (hvala Mali in Sokol), s katerim sem imel veliko težav z montažo. Avto je imel namreč spredaj levo zmontiran navaden amortizer od megana (prekleti prejšnji lastniki), ki je v delu, ki gre v pesto ožji od rsovega zaradi česar so pesto preveč stisnili in amortizer od r26 (ki je isto debel kot od navadnega rsa) ni šel več notri.. potrebni so bili štirje poskusi pri treh različnih mehankarjih, da je zadeva danes končno na avtu in funkcionira odlično. kot noč in dan v primerjavi s prejšnim.
Slika
krivec :(
Slika
za par mm preveč stisnjeno ustje
Slika
končno zmontiran
Slika
Iz anglije sem naročil tudi nove nalepke v stilu f1, s tem da sem dal odstraniti napise f1 in namesto tega izbral napis "renault sport" na sprednjem odbijaču. V zadnjem ni napisa. Osebno mi zelo poživijo avtomobil, seveda je vse stvar okusa. (Slikano so že na novem podvozju, ki je za odtenek nižji od originalnega.)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Še nekaj za hec in tudi malo za res iz bližnje kitajske: OBDII bluetooth adapter
Slika
Kako zadeva funkcionira na androidu: preizkušen danes tako da nimam veliko izkušenj.. kolikor sem ga uporabljal deluje odlično, prikazuje lahko vse kar avto podpira + pregleduješ in brišeš lahko napake , zabeležene v ECU ipd...
Slika
Priklop:
Slika

Toliko za sedaj,
lp Matej
ne hiti počasi....
Zaklenjeno