French domestic marketclio open napisal/-a:Marsi, a si se zatipkal, al si namenoma dal FDM?Lah bi dal še kako fotko od Me Bitch
![]()
keep up the good work
Drugače pa pohvale za projekt, naj živi legenda
Tud namen avta bo pravi!

drgač pa citroeni imajo drugo zavorno olje kot drugi avti... č prav vem....Cr00k napisal/-a:No, jst sem mal "nor" na zeleno... pa sem mogu pripombo datwily napisal/-a:hehe nekak se mi dopade....Cr00k napisal/-a:zelena je itaaak![]()
če so slučajno slike prevelike, jih lahko zmanšam..??
Slike so kul...Kar poročaj dalje... spremljamo!
...me veseli, da si se za reverse engineering odloču
fora je pri citroeni da gre čez te čeljusti hidravlično olje, ker je mel cel sistem povezan z hidravliko podvozja, ker kao čebi crknila kake cevka ali cela hidravlika, se je stem sistemom z spredno ročno če vedn avto lahko ustavil ampak čeljusti so iste kot original od clia, samo da je večji batek, tako da nebo problema z bremz oljembiste napisal/-a:drgač pa citroeni imajo drugo zavorno olje kot drugi avti... č prav vem....Cr00k napisal/-a:No, jst sem mal "nor" na zeleno... pa sem mogu pripombo datwily napisal/-a: hehe nekak se mi dopade....če so slučajno slike prevelike, jih lahko zmanšam..??
Slike so kul...Kar poročaj dalje... spremljamo!
...me veseli, da si se za reverse engineering odloču
Kolikor sem seznanjen niso prepovedani, če je imel rumene že serijsko na avto namontirane... bodo drugi potrdili oz. ovrgliwily napisal/-a:sam vedi da te žarnice so pr nas kao prepovedane, jst bom mel preizkušne, kar mi pa baje še vseen lahko dajo kazen...nightmare napisal/-a:Matr k bodo še mene zrajcale tele rumene meglenke in pa žarnce za luči.![]()
bomo videli ko bomo tk daleč

če daš navadne žarnice že same od sebe svetijo malce rumen, tole pa že oreng rumen, ker je tud žarnica taka.Cr00k napisal/-a:Kolikor sem seznanjen niso prepovedani, če je imel rumene že serijsko na avto namontirane... bodo drugi potrdili oz. ovrgliwily napisal/-a:sam vedi da te žarnice so pr nas kao prepovedane, jst bom mel preizkušne, kar mi pa baje še vseen lahko dajo kazen...nightmare napisal/-a:Matr k bodo še mene zrajcale tele rumene meglenke in pa žarnce za luči.![]()
bomo videli ko bomo tk daleč