odvisno,nekateri imamo homologirano dve 14col dimenziji,se mi zdi,in pa 15col 185/55/15...pozanimaj se na uradcu če se da dobit kartonček,drugače pa se obrni na uvoznika za slovenijo(meni je na ta način uspelo)...Spula napisal/-a:Fantje rabim pomoč vsak pravi drugače![]()
Trenutno so na avtu (Clio 03. letnik) jeklene 14col feltne. Kupil bi original lite feltne 15col, je potrebna homologacija? Homologacijskega kartončka nimam.
nakup litih platišč in homologacija
Re: nakup litih platišč in homologacija
Live long and prosper \\//
Sem se že pozanimal bom dobil duplikat (kupil).MuRiCi napisal/-a: odvisno,nekateri imamo homologirano dve 14col dimenziji,se mi zdi,in pa 15col 185/55/15...pozanimaj se na uradcu če se da dobit kartonček,drugače pa se obrni na uvoznika za slovenijo(meni je na ta način uspelo)...
@jurko: ja začasen izgovor upam da bo vžgal
RenaultSport
Samo vprašanje na hiter, ker mi vsak drugače pravi:
Je potrebna homologacija aftermarket litih platišč (npr OZ,...) če so dimenzije platišča in pnevmatik že v homologacijskem kartončku? (Enake dimenzije kot original jeklene feltne)
Hvala
Je potrebna homologacija aftermarket litih platišč (npr OZ,...) če so dimenzije platišča in pnevmatik že v homologacijskem kartončku? (Enake dimenzije kot original jeklene feltne)
Hvala
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)