Croma 3X (nov skandal)
mcoupe : napredek je v tej smeri da ce bo avto dobro pripravljen da grem tudi v tujino tekmovat pa mogoc na evropsko prvenstvo. Sam do tja bo treba se dost sraufat.
bones, poklic kej pa se dobimo...pa tvojga zaprisezenga vw-jevca sabo prpel da ga mal pretresem
:D
vsem bi se zahvalu za cestitke se posebi pa jaku selesu ki mi je pokazal da se z stromom ni za igrat, na poti domov se mi je zarad moje malomarnosti iztaknu kabel na kar me je jaka opozoru ko mi je ocenjeval avto in lahko bi zakuril kompletni avto s tem skupaj z akustiko. Na sreco je samo zaiskrilo in skurlo varovalko.
Jaka, ce bos bral tole, naslednjic ko vidis kako tako napako naj ti jo pred ocmi popravijo drugace jih diskvalificiraj
!!! prvo je varnost, torej varovalke povsod in res dobro prisraufani kabli v nosilce, sele potem je kako zgledajo stvari !!!
bones, poklic kej pa se dobimo...pa tvojga zaprisezenga vw-jevca sabo prpel da ga mal pretresem
vsem bi se zahvalu za cestitke se posebi pa jaku selesu ki mi je pokazal da se z stromom ni za igrat, na poti domov se mi je zarad moje malomarnosti iztaknu kabel na kar me je jaka opozoru ko mi je ocenjeval avto in lahko bi zakuril kompletni avto s tem skupaj z akustiko. Na sreco je samo zaiskrilo in skurlo varovalko.
Jaka, ce bos bral tole, naslednjic ko vidis kako tako napako naj ti jo pred ocmi popravijo drugace jih diskvalificiraj
!!! prvo je varnost, torej varovalke povsod in res dobro prisraufani kabli v nosilce, sele potem je kako zgledajo stvari !!!

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
iscem enga z digitalno kamero, ne fotoaparatom da posname filmcek kaj se dogaja z mojim avtom in da se lepo oblikuje zadeva in objavi ker je ze recimo temu nehumano...folk je na tekmi sam gledu kdaj bo odtrgalo pokrov prtlaznika
nova pridobitev je pa premikanje sprednje sipe do 2 cm, strehe par cm, b stebricek gre po svoje ko so vrata odprta, zadnje sipe migajo kot sloncek dumbo z usesi....
skratka tist filmcek ki sem ga uploadal od prejsnjega sistema x 2 bi lahk reku da je zdej
:D:D
sam rabim kamero ki res hitro snema torej kakor jst razumem velik slik na sekundo da nardi. Pa da bi bil iz celja al pa okolice bi blo idealno.
nova pridobitev je pa premikanje sprednje sipe do 2 cm, strehe par cm, b stebricek gre po svoje ko so vrata odprta, zadnje sipe migajo kot sloncek dumbo z usesi....
skratka tist filmcek ki sem ga uploadal od prejsnjega sistema x 2 bi lahk reku da je zdej
sam rabim kamero ki res hitro snema torej kakor jst razumem velik slik na sekundo da nardi. Pa da bi bil iz celja al pa okolice bi blo idealno.

bombica 
ja se bomo zmenl enkrat ko bos v celju.
dej mi une slike od ucer na mail : [email protected]
ja se bomo zmenl enkrat ko bos v celju.
dej mi une slike od ucer na mail : [email protected]

Croma, res svaka cast! Lepo narjen po fotkah slutec!!!
Samo se notranjost in bo tole res prava bomba!
Se enkrat cestitke obema za izjemne dosezke!!!
Froot, teb sm pa ze itak pojamru, da si lepo upedenu
Res lepo!
Samo se notranjost in bo tole res prava bomba!
Se enkrat cestitke obema za izjemne dosezke!!!
Froot, teb sm pa ze itak pojamru, da si lepo upedenu
Res lepo!
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija