laguna II osvetlitev v uzvratnih ogledalih

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

Joža po profesiji sem drugače elktrotehnik elektronik, in že v srednji šoli sem delo swsta, tak da teha par kablo potegnit in prave žice najt pa gor priklopit ni neka umetnost, edino bojim se da bom pregrob z pokrovi od ogledal :D
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Kar nežno, to je Francoz delal, pa če se ti kej polomi, pa uveljavljaš garancijo, se znajo naredit Francoze (mal heca)! :lol:
bobo.89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

hehe rad se mal poigram na moji lagunci...res da sem iz gradbene stroke, ampak če poznaš dans tud kakšno drugo zadevo ne škodi=) nisem nek profi v tem, se pa trudim in učim;) definitivno pa se bolje spoznam na hišno inštalacijo kot pa tela vezja...=))

Doctor DJ...tvoj znanc mi je supr priskoču na pomoč=) v kratkem dobim načrt vezja, potem pa grem v conrad in nakupim materjal ter sestavim=) komi čakam=)) pomoje bo tole ena redkih lagun z lučkam v špeglih med letniki 01-05. hehe

aja, včeraj sem dobil od kolega sredinsko zavorno led luč, tole bo tud definitivno padl v laguno, samo bom mogu mal modificirat obstoječe stanje. je že gdo menjal to zavorno luč z led?
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Naj ti podvig uspe, potem pa kake slikce končnega izdelka, na forum! 8)
bobo.89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

JožaGulikoža napisal/-a:Naj ti podvig uspe, potem pa kake slikce končnega izdelka, na forum! 8)
bom malo poslikal, res da ni nevem kako huda reč, ampak za začetek je solidno=)
Odgovori