Gran Turismo
Enkrat v življenju sem kupil en tak volan od geniusa. Uporabljal sem ga 3 dni, potem je crknil.
Driving Force Pro je pa delal kar nekaj let edino pedal za bremzo je dobil luft in sem ga mogu podložit.
G25 se težko dobi ja. G27 je pa bistveno dražji. Bom videl čez kak mesec ali dva (če bom zdržal
). Kak sedež dobit in ohišje sešvasat mi pa ni problem, če si zaželim še kaj takšnega. 
Driving Force Pro je pa delal kar nekaj let edino pedal za bremzo je dobil luft in sem ga mogu podložit.
G25 se težko dobi ja. G27 je pa bistveno dražji. Bom videl čez kak mesec ali dva (če bom zdržal
Za volan si resnično kupi G27, ker je boljši v vseh pogledih od predhodnika.
Če pa daš na kup še 150eur maš pa še takole zadevo...

pol si pa zmagu =)
Če pa daš na kup še 150eur maš pa še takole zadevo...

pol si pa zmagu =)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Jst mam naprodaj od Logitech-a MOMO volan. Je praktično nerabljen oz. zelo malo sem vozil z njem. Če koga zanima naj pove ali napiše PM.
Je pa tak: http://www.clickbd.com/item.pictures/large/149930.jpg
Je pa tak: http://www.clickbd.com/item.pictures/large/149930.jpg
Ja kar nekaj prog ima spremenljivo vreme in čas. Kar ni slabo. Ampak Toskana mi res ni všeč ker je gričevnata pokrajina, ravne ceste, priletiš na vrh griča ene 200, potem je pa downhill in ovinek potem pa oceni kdaj zavirati in s kakšno hitrostjo prileteti. Ovinek v Laguni Seci je še simpl.
Aja no pa ena izmed misij je ravno z Lambotom priti iz 6. na vsaj 5. mesto (bron, če hočeš zlato seveda pridi na 1. mesto), zunaj pa čista tema samo sem ter tja je kak ognjemet pa kakšna luč. Ni za šibke živce.
Aja no pa ena izmed misij je ravno z Lambotom priti iz 6. na vsaj 5. mesto (bron, če hočeš zlato seveda pridi na 1. mesto), zunaj pa čista tema samo sem ter tja je kak ognjemet pa kakšna luč. Ni za šibke živce.
pol se splača nabavit GT5?Symon napisal/-a:Ja kar nekaj prog ima spremenljivo vreme in čas. Kar ni slabo. Ampak Toskana mi res ni všeč ker je gričevnata pokrajina, ravne ceste, priletiš na vrh griča ene 200, potem je pa downhill in ovinek potem pa oceni kdaj zavirati in s kakšno hitrostjo prileteti. Ovinek v Laguni Seci je še simpl.
je nasploh dost zahtevna? nočem, da jo obrnem v 4ih dneh kot nfs undercower
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Pomoje se splača. Zdajle sem po prevoženih 1830km
obrnil 33% špila. Res pa niti zalaufal nisem B-spec ker mi je bil vedno bolj kot ne krneki in bi namesto tega lahko naredili kak premium avto več.
Še en minus, ki sem ga opazil in se tiče premium-standard avtov. Pod rabljenimi se prodajajo raznorazne Miate, ki so sicer popolnoma iste kot una nova ampak una nova je Premium, rabljena pa ne. Isto se mi je zgodilo z Nissan Silvio S13. Rabljena K's je sicer čisto ista kot nova ampak nova je premium model (z notranjostjo in več poligoni). Sploh ne vem kaj so mislili s tem. Pomoje da so rabljeni avti samo copy paste iz GT4.
Še en minus, ki sem ga opazil in se tiče premium-standard avtov. Pod rabljenimi se prodajajo raznorazne Miate, ki so sicer popolnoma iste kot una nova ampak una nova je Premium, rabljena pa ne. Isto se mi je zgodilo z Nissan Silvio S13. Rabljena K's je sicer čisto ista kot nova ampak nova je premium model (z notranjostjo in več poligoni). Sploh ne vem kaj so mislili s tem. Pomoje da so rabljeni avti samo copy paste iz GT4.