Trsanje in krajsanje amortizerjev?
potem se je pa mal podrazu, ker kolkr sm bral po forumih, je lansko leto racunu 28k za 4 amortizerje (sam ne vem a je ta cena z ali brez racuna)!FRooTEG napisal/-a:Cena je 33.600 za vse 4 amortizerje fixna z ddv ! Sam se da tam tud mal drgac zment, ce ne rabis papirjev !![]()
Za to ceno nardi kar pac hoces .. obnovi, trsa, krajsa, ...
Dela pa mal vec k dve urci .. stem, da se kofeja dva vmes stegne, pa na malco letiLepo na izi .. lagano, rutinirano, strokovno
![]()
LP FRooT!
amortizerje ti pa strsa tako, da ti originalno olje v amortizerjih menza s bolj viskoznim!
Odpri drugic novo temo, da ko bo naslednic kdo iskal te informacije, da jih lazje najde!rambo napisal/-a:mam vprasanje glede nizanja. gre se pa za clio A1 95.l
ce jaz fedre nabavim pa dam vgradit. a morem pool homolomo rihtat?
kako pa gre potem zadaj? kaj je potrebno od zadaj nardit, ko ma torzijo al kako se rece?
HVALA
VSE SPREMEMBE NA VOZILU MORAJO BITI HOMOLOGIRANE! Tako pise v zakonu, mi je rekel "organ". Torzijo pa po zelji.. ce jo spustis za kak zob ali 2 ti pac napisejo zraven, da je torzija znizana primerno vedram!
Lp, birk
res masHaBBicH napisal/-a:birkon pa morskipsic se lepo motita...Vuga nardi mal vec kot pa sam olje zamena...Ce bi sam to naredu bi caku sam 1uro, tko sem pa smrdel 4 ure u GO
jest sem tud bil tam cca. 4 ure in mojster naredi se marskiaj poleg tega,da ti sam olje nalije! (vse na novo prebrusi in spuca).
Se celo na novo ti jih postriha
Pa se neki je tud vozu sem se ze z 19-ko s komplet koni podvozjem, pa mi verjemte da voznja NI BILA 5-6 krat boljsa, kar pa bi pricakoval od podvozja, ki je 5-6 krat drazje.
LP
- killah bee
- Kraj: Ljubljana