Clio GT 128 by Mark
Jaz sem za. Kar se mene tiče se lahko še ostali pridružijo.pico1 napisal/-a:bi se mogl enkrat gtejevci nekje dobit
Zraven so bli neki klasični tepihi, ki jih je dala AH, ker je gor logo. V osnovi nevem, če so sploh kakšni. Saj niso bli tak slabi, samo tile so že v materialu boljši + srebrne obrobe so mi všeč. Tiste pa bom imel za rezervo. Pozimi pridejo najverjetneje gumjasti.
Dodane nove slike. Tukaj še ni bilo dežja... Povprečna poraba je okoli 9 l / 100km. Mešano AC, mesto. V visoke obrate še ne grem, ker še nimam dovolj km. Sem blizu 800 km sedaj. Tankam še 95 oktanca, naslednji tank pa grem na 100 oktanca pri OMV, da vidim razliko.
Avto niti ni tako trd v primerjavi s prejšnjim Cliotom, tako, da sem se hitro privadil. Leži tudi super na cesti in zaenkrat ga ne mislim nič nižati.
Par fotk...

Pri teh treh fotkah sem se malo poigral z nastavitvami...

Avto niti ni tako trd v primerjavi s prejšnjim Cliotom, tako, da sem se hitro privadil. Leži tudi super na cesti in zaenkrat ga ne mislim nič nižati.
Par fotk...

Pri teh treh fotkah sem se malo poigral z nastavitvami...

Ja je pa kr fajn občasno malo pohodit
Stupo, zadnjič se mi zdi, da sem te videl v okolici BTC-ja v LJ. Slaba 2 tedna nazaj je že to, bil je vikend
Možno tudi, da nisi bil ti. Je pa bil rdeč Twingo RS.
Drugače pa ja imam 6 prestav, lučke z lečo so, ni pa bilo tovarniške opcije za xenon, drugače bi vzel. Sem jih imel prej tudi. Ampak vseeno fajn svetijo ponoči, na robu so še žarometi za v ovinek. Koliko je sedaj GT trši/nižji od navadnega nevem točno, se pa kr čuti ter dobro pelje in tudi drži ceste. Obstaja pa možnost, da gre naslednje leto še dodatno dol.
Drugače pa ja imam 6 prestav, lučke z lečo so, ni pa bilo tovarniške opcije za xenon, drugače bi vzel. Sem jih imel prej tudi. Ampak vseeno fajn svetijo ponoči, na robu so še žarometi za v ovinek. Koliko je sedaj GT trši/nižji od navadnega nevem točno, se pa kr čuti ter dobro pelje in tudi drži ceste. Obstaja pa možnost, da gre naslednje leto še dodatno dol.
- bestsoundever
- Kraj: Dravograd