Renault Clio II 1.2 16V

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Čakaj malo. Je ta clio slovenski in ima asr?
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

To pa še nisem videl. :shock: Lahko da je že tovarniško bila kaka napaka v materjalu v izlitku ohišja.Mogoče sta druga dva nosilca že dotrajala in je prišlo do prevelikega gibanja?Ja,v kakem stanju pa je ležaj.Ni mogoče zaribani,sicer to bi že moral slišati pred tem.
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

V kakem stanju so pa nosilci motorja? Mogoče je vse skupaj zanihalo preveč in zapelo kam? Ne vem. Je možno da je kam udarilo?
.Dk.

Odgovor Napisal/-a .Dk. »

renault pač :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

:shock: ne moreš verjet dokler ne vidiš :?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

a je bil avto kdaj razbit? varjanta je da je fasu spredi levo pa se tkole menjalnik načne, k pride pa do udarca pa poč.
Uporabniški avatar
Gregi
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Gregi »

Jaz sem že videl da se je pri cliotu tako odlomil menjalnik pri karambolu, ampak samo takrat kadar ni bilo ojačitve iz nosilca kjer je nosilec prišraufan pa naprej skozi celotni menjalnik, ki je še dvakrat prišraufanu. Ta problem je večkrat pri storiji ker ojačitve že serisko nima in ga tam kar pogosto odlomi. Če boš pa rabil mislim da imam pa jaz en menjalnik za takega clia.
DavidRespect
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a DavidRespect »

JaaN napisal/-a:Čakaj malo. Je ta clio slovenski in ima asr?
Ja clio je bil narejen 500m stran od mene pred 9leti 8) jap, asr ma kar večina,.
zizek napisal/-a:To pa še nisem videl. :shock: Lahko da je že tovarniško bila kaka napaka v materjalu v izlitku ohišja.Mogoče sta druga dva nosilca že dotrajala in je prišlo do prevelikega gibanja?Ja,v kakem stanju pa je ležaj.Ni mogoče zaribani,sicer to bi že moral slišati pred tem.
Možno da je blo kej na materialu, ležaj in drugi nosilci so ok.
Koncar napisal/-a:a je bil avto kdaj razbit? varjanta je da je fasu spredi levo pa se tkole menjalnik načne, k pride pa do udarca pa poč.
bil je ja, mau je biu rukjen na desni strani, sm neverjamem da bi od tejga blo, je pa že več kot leto dni od tejga.
Gregi napisal/-a:Jaz sem že videl da se je pri cliotu tako odlomil menjalnik pri karambolu, ampak samo takrat kadar ni bilo ojačitve iz nosilca kjer je nosilec prišraufan pa naprej skozi celotni menjalnik, ki je še dvakrat prišraufanu. Ta problem je večkrat pri storiji ker ojačitve že serisko nima in ga tam kar pogosto odlomi. Če boš pa rabil mislim da imam pa jaz en menjalnik za takega clia.
Lej res nevem kaj bi lahko blo, ne sej menjalnik sem mel že naslednji dan, tko da vseeno hvala. PS včeraj te vidu pri Vidic centru, lep clio
Zadnjič spremenil DavidRespect, dne 13 Nov 2010, 20:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori