Renault Clio II 1.2 16V
V kakem stanju so pa nosilci motorja? Mogoče je vse skupaj zanihalo preveč in zapelo kam? Ne vem. Je možno da je kam udarilo?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Jaz sem že videl da se je pri cliotu tako odlomil menjalnik pri karambolu, ampak samo takrat kadar ni bilo ojačitve iz nosilca kjer je nosilec prišraufan pa naprej skozi celotni menjalnik, ki je še dvakrat prišraufanu. Ta problem je večkrat pri storiji ker ojačitve že serisko nima in ga tam kar pogosto odlomi. Če boš pa rabil mislim da imam pa jaz en menjalnik za takega clia.
-
DavidRespect
- Kraj: Novo mesto
Ja clio je bil narejen 500m stran od mene pred 9letiJaaN napisal/-a:Čakaj malo. Je ta clio slovenski in ima asr?
Možno da je blo kej na materialu, ležaj in drugi nosilci so ok.zizek napisal/-a:To pa še nisem videl.Lahko da je že tovarniško bila kaka napaka v materjalu v izlitku ohišja.Mogoče sta druga dva nosilca že dotrajala in je prišlo do prevelikega gibanja?Ja,v kakem stanju pa je ležaj.Ni mogoče zaribani,sicer to bi že moral slišati pred tem.
bil je ja, mau je biu rukjen na desni strani, sm neverjamem da bi od tejga blo, je pa že več kot leto dni od tejga.Koncar napisal/-a:a je bil avto kdaj razbit? varjanta je da je fasu spredi levo pa se tkole menjalnik načne, k pride pa do udarca pa poč.
Lej res nevem kaj bi lahko blo, ne sej menjalnik sem mel že naslednji dan, tko da vseeno hvala. PS včeraj te vidu pri Vidic centru, lep clioGregi napisal/-a:Jaz sem že videl da se je pri cliotu tako odlomil menjalnik pri karambolu, ampak samo takrat kadar ni bilo ojačitve iz nosilca kjer je nosilec prišraufan pa naprej skozi celotni menjalnik, ki je še dvakrat prišraufanu. Ta problem je večkrat pri storiji ker ojačitve že serisko nima in ga tam kar pogosto odlomi. Če boš pa rabil mislim da imam pa jaz en menjalnik za takega clia.
Zadnjič spremenil DavidRespect, dne 13 Nov 2010, 20:05, skupaj popravljeno 1 krat.