Ta motor je bil naprodaj že nekaj mesecev, sicer za malo več denarja.. ..ker sem rabil prostor v garaži, pa še Jerotu vem, da bo prav prišel, sem mu ga prodal po zelo ugodni ceni.
Imam pa doma še en 1.4 energy motor in enega 1.4 v delih.. ..tudi zelo ugodno
No pa da pokažem da zadeve ne stojijo čist 100%, ta vikend sva s Symonom packala po čeljustih za sprednje zavore. Menjala so se vsa tesnila in bile so pobarvane na novo.
Ščiščene z žičnato krtačo:
Majster pri delu
Pod vso svinjarijo se je skrival tale napis
Med sušenjem:
In končni rezultat:
Gre se pa za čeljusti od cliota oz R19 1.8 16v. Na žalost se nama je odlomu en ventil za odzračevanje, tko da bo treba tole v kratkem zrihtat, pol pa lahko že praktično začnem razmišljat o montaži na avto
jero_13 napisal/-a:Na žalost se nama je odlomu en ventil za odzračevanje, tko da bo treba tole v kratkem zrihtat, pol pa lahko že praktično začnem razmišljat o montaži na avto
Klinc pa tak majster. :a2_mongo4yj Lahko te potolažim, da bolje, da se je odlomil zdaj kot potem, ko bi imeli vse zmontirano in bi hoteli odzračiti zavore. Najbrž tale nipl ni bil odšraufan že leta in leta itak ljudje zavorne ne menjajo.
mloncar napisal/-a:Ta motor je bil naprodaj že nekaj mesecev, sicer za malo več denarja.. ..ker sem rabil prostor v garaži, pa še Jerotu vem, da bo prav prišel, sem mu ga prodal po zelo ugodni ceni.
Imam pa doma še en 1.4 energy motor in enega 1.4 v delih.. ..tudi zelo ugodno
Verjem, da če bi meu tvojo tel bi ga zihr pršu iskat.