rentanje

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

Za celi vikend na RS-a kar pozabi. Mogoče kakšno urco ali dve in še to s trgovcem zraven. Jaz sem dobil Cliota R27 pri Vrtinu, pa sva se hitro vrnila v salon (ker sem ga kao testiral).
Pridi drugi petek na Raceland, pa ti ga bo "mogoče " kdo dal za kakšen krog. Naj bo to Megane RS ali pa Clio RS.
Ne vem kje in kako boš ti testiral na prometni cesti. Upam, da imaš kaj izkušenj z vozili 200KM ali več. Presedat iz 60KM (citiram) na RS ni kar tako.
Najbolj varno in poučno bo, da ti lepo prideš na RL, se vsedeva v RS-a, narediva kakšen krog (jaz ali kdo drug za volanom) in ti kaj poučnega povemo in svetujemo.
Šele potem se ti vsedeš za volan, in pokažeš kaj si se naučil, ter odpravimo začetniške napake, ki jih vsak ima, oz. jih je imel.

To je nasvet iz mojega vidika. Kako boš pa to sprejel, je pa od tebe odvisno. Vedi pa, da ti želimo samo dobro, kajti preveč je nesreč na cestii.
Uporabniški avatar
đaba

Odgovor Napisal/-a đaba »

tudi meni se vedno bolj in bolj dozdeva, da bo to še najbolj pametna izbira, bom še vidu kko pa kaj... Sicer pa kot sem že omenil, nimam namena divjati z avtom ki ni moj, vreden oh in sploh, ter po naših cestah kjer pa vemo kak talenti so lahko za volanom :roll:

nekaj izkušenj z 200km+ imam, tako da vem kakšna je lahko razlika :twisted:

hvala vsem :wink:
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

No še nekaj glede vikend izposoj...v salonih hyundai vam trgovci vozilo (baje) kar sami od sebe ponudijo za čez vikend :lol:
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

JaaN napisal/-a:No še nekaj glede vikend izposoj...v salonih hyundai vam trgovci vozilo (baje) kar sami od sebe ponudijo za čez vikend :lol:
Saj tudi Ford Focusa dobiš, ampak ta ne bo RS, temveč TDCI.
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Hundajcev se zgleda folk tolk otepa, da jih kar šenkavajo, vsaj za par dni! :lol:

P.S. pa pravjo da so Renojci jetra! :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Sm mu "čast" vozit Hyundai Getza 1.4 16v, pa morm rečt da ma moj clio k je že kr konkretno v letih velik boljše vozne lastnosti k tista jetra. v ovink pa več k 60 itak ne smeš k te je strah da se bo prekucnu :P tko da ja...
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Odgovori