motor 2.0, 16v, turbo

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

NejcZ napisal/-a:No, zavarovanje mogoče polovica od 1500€ če si mal znajden (brez popustov pri bonitetnih razredih, z AO+ in mladim voznikom recimo :) )

Drugače pa ja, logično da je takuj dražje vzdrževanje, večja porabe in vse, js gledam za nečim podobnim zato, ker bom delal bistveno manj kilometrov kot sedaj in bi rad da za tistega jurja kar bom naredil na mesec, da uživam takrat 8)
Kakšnega kabria, npr. mx5! :oops: :lol:
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

No, nekaj globokega žepa tudi nimam :lol: Pa raje mam udobno, močno limuzino 8)
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

NejcZ napisal/-a:No, nekaj globokega žepa tudi nimam :lol: P
MX-5 imajo 1,6 in 1,8 motor, malo pijejo, pa tudi samih stroškov, če ne dobiš kake zjahane ni veliko. :wink:
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Ah vedno sem hotel limuzino, Cliota sem takrat pač kupil po nekem čudnem naključju :lol:
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Poraba 9,5l povprečno, 11,3l če ga ful tiščiš. Espace ima isti F4R795 motor, le blajerce in vijake in ležaje ima drugačne, ker ima samo 163 kojnov. To je Mitsubishi TD04 turbina, ki se ne kvari, motor pa najboljši izdelek Renaulta do zdaj. Jeba je DMF, dvomasna sklopka in občutljiva jermenica glavne gredi, ki se menja kot jermeni (202€ stane jermenica, ni ponaredka). Če imate denar je 3.0/24V dosti boljša mašina in raje manj kot več žre, sem imel ta motor L7X deset let do zdaj.
Uporabniški avatar
DRossi
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a DRossi »

Da malo obudim temo.....nekako sem se ogrel za laguno grantour gt letnik 2005 z tem motorjem (2.0t 205PS)....mogoče pozna kdo?? Črna, zelo dobro ohranjena, iz LJ ali okolice??

Vglavnem, predvsem me zanima na kaj moram bit pozoren ob ogledu, testni vožnji in nasploh ob nakupu??
Uporabniški avatar
DRossi
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a DRossi »

Tako, po novem smo lastniki zgoraj omenjene lagune.....več pa ob predstavitvi v drugi temi! :wink:
...laguna grandtour III GT 2.0T...
Odgovori