Clio II dCi Billabong
Torej...
da napišem besedo ali dve o traktorčku.
Motor 1.5 dCi, 60 kW, oprema Billabong + avt. klima ter original alu 15", ki jih ni več.
Dodatno:
- platišča Reds (Momo), model Dark blade, 7x16 ET35
- vzmeti Vogtland
- distančniki SuperSport 15mm (zadaj)
- 4x Uniroyal RainSport2 195/45-R16

Nedavno je bil opravljen redni servis:

- olje Elf Evolution SXR 5W40
- filter goriva
- filter olja
- filter klime
- zračni filter
Izredno:
- gumice za prečna stabilizatorja spredaj
Zadnjič mi ga je malo zagodel, saj ni hotel vžgati...razlog: kaput akumulator (notri je bil še original); nabavljen nov, Topla 54Ah

Sicer sem na splošno z avtom zelo zadovoljen. Poraba se giba s 14" okoli 3.9 - 4.2, trenutno s 16" 4,3 po bc (bc "laže" za 4 dcl).
Do sedaj zamenjani 2 šobi, 2 se bosta zamenjali ko izdihneta, vendar zaenkrat kaže da to ne bo tako kmalu. Preventivno je bil ščičen in pregledan komplet sistem (pumpa itd.).
Na vsake toliko časa spije kakšen aditiv, ki ga priporočajo dci mojstri (Kent, Diesel one shot 2). Zadeva res pomaga in tudi poraba se malenkost (res malenkost!) zmanjša, motor pa malo lepše teče.
To je to
da napišem besedo ali dve o traktorčku.
Motor 1.5 dCi, 60 kW, oprema Billabong + avt. klima ter original alu 15", ki jih ni več.
Dodatno:
- platišča Reds (Momo), model Dark blade, 7x16 ET35
- vzmeti Vogtland
- distančniki SuperSport 15mm (zadaj)
- 4x Uniroyal RainSport2 195/45-R16

Nedavno je bil opravljen redni servis:

- olje Elf Evolution SXR 5W40
- filter goriva
- filter olja
- filter klime
- zračni filter
Izredno:
- gumice za prečna stabilizatorja spredaj
Zadnjič mi ga je malo zagodel, saj ni hotel vžgati...razlog: kaput akumulator (notri je bil še original); nabavljen nov, Topla 54Ah

Sicer sem na splošno z avtom zelo zadovoljen. Poraba se giba s 14" okoli 3.9 - 4.2, trenutno s 16" 4,3 po bc (bc "laže" za 4 dcl).
Do sedaj zamenjani 2 šobi, 2 se bosta zamenjali ko izdihneta, vendar zaenkrat kaže da to ne bo tako kmalu. Preventivno je bil ščičen in pregledan komplet sistem (pumpa itd.).
Na vsake toliko časa spije kakšen aditiv, ki ga priporočajo dci mojstri (Kent, Diesel one shot 2). Zadeva res pomaga in tudi poraba se malenkost (res malenkost!) zmanjša, motor pa malo lepše teče.
To je to
Zadnjič spremenil JaaN, dne 13 Maj 2010, 23:12, skupaj popravljeno 1 krat.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
o hvala hvala =)JaaN napisal/-a:UrbanD, tvoj črni clio mi je služil kot osnova za ps (skoraj identičen, z izjemo enega para vrat manj)
Sej si kar dobro zadel
Na tvojem mestu bi dal gor le še take pragove, kot sem jih imel jaz in kot jih ima jurre pa si zmagal. Ker pragovi res nardijo neko dodatno linijo, ki bi mogla bit že po defaultu
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Malo se je šraufalo po avtu
Zamenjan nosilec motorja (Remont, Labore). Je bil že kar čas, saj je avto lepo "brnel" po daljših grbinah in pri višjih hitrostih se je čutilo rahlo tresenje motorja.
To je ta zadeva; dokaj ugodno.

Ena slika kar tako in pa ena od notranjosti, ki se za svoja leta kar spodobno drži...

Sicer pa kličko dela fenomenalno (trkam ob les!). Prav tako danes tehnični pregled opravljen z odliko
Lp
Zamenjan nosilec motorja (Remont, Labore). Je bil že kar čas, saj je avto lepo "brnel" po daljših grbinah in pri višjih hitrostih se je čutilo rahlo tresenje motorja.
To je ta zadeva; dokaj ugodno.

Ena slika kar tako in pa ena od notranjosti, ki se za svoja leta kar spodobno drži...

Sicer pa kličko dela fenomenalno (trkam ob les!). Prav tako danes tehnični pregled opravljen z odliko
Lp
Zadnjič spremenil JaaN, dne 29 Jun 2010, 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique