homologacija pneumatike
Zadevo morajo v enem mesecu poslat. Tu je uradno datum določen. Ponavadi pa pride prej. Samo nisem ziher al je 30 dni al 45 dni. Malo pokliči pa vprašaj kaj se dogaja s papirji.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
skod pa si ti? če si ki blizu celja ti jst posodim svoje 16ke z stemi gumam 195 45 R16. samo papirje imam samo ene od felg! bi blo fajn jih prej nek skenirat pa stiskat. jst ti jih komot posodim. piši na pm, pa se boma zmenila.zizek napisal/-a:Saj se tak vozim že drugo sezono samo se bojim ,če bo kak plavec začel težit.Zval sem pa na Lpp pa so mi rekli ,da rabim pač neko potrdilo od uradnega zastopnika za renault- slovenija.Oni pa so mi rekli da moram nabavit papire od platišč na katerem piše kake gume lahko grejo na ta platišča.Jaz pa mam orginal platišča od rs-a,pa ni vredu.Nič ne kužim.Na RTi pa sem zovakal tri dni,pa mi zaenkrat ni uspelo nobenega dobit na telefon. Vedno me samo nekam vežejo pol pa nihče ne dvigne telefon,katastrofa.Doctor DJ napisal/-a:kaj pa če daš gume gor na te felne ki jih imaš pa se zapelješ do lpp al rti pa rečeš da bi vpisau gume?
kaj ti majo za težit?
l.p.
Super.Samo še pozovem na LPP,da točno vprašam še enkrat kaj vse rabim ,da si nebojo še kaj spomnili zraven, pol pa makar skočim do tebe.HvalaL.P.wily napisal/-a:skod pa si ti? če si ki blizu celja ti jst posodim svoje 16ke z stemi gumam 195 45 R16. samo papirje imam samo ene od felg! bi blo fajn jih prej nek skenirat pa stiskat. jst ti jih komot posodim. piši na pm, pa se boma zmenila.zizek napisal/-a:Saj se tak vozim že drugo sezono samo se bojim ,če bo kak plavec začel težit.Zval sem pa na Lpp pa so mi rekli ,da rabim pač neko potrdilo od uradnega zastopnika za renault- slovenija.Oni pa so mi rekli da moram nabavit papire od platišč na katerem piše kake gume lahko grejo na ta platišča.Jaz pa mam orginal platišča od rs-a,pa ni vredu.Nič ne kužim.Na RTi pa sem zovakal tri dni,pa mi zaenkrat ni uspelo nobenega dobit na telefon. Vedno me samo nekam vežejo pol pa nihče ne dvigne telefon,katastrofa.Doctor DJ napisal/-a:kaj pa če daš gume gor na te felne ki jih imaš pa se zapelješ do lpp al rti pa rečeš da bi vpisau gume?
kaj ti majo za težit?
l.p.
Da nebom odpiral nove teme.
Imam meganaII in na njem original platišča 17, z gumam 205/50/17. Ali bi se dal nekje TUV dobit, za homoligacijo gum 225/45/17?
Platišča imajo takšne oznake: 6 1/2Jx17 4CH49 8200 412 198--O

Kateri model so? Nevem.
Sicer nevem kako je kaj zaradi širine felten ker so 6,5J če bodo še šle normalno gor 225 gume,...
LP!
Imam meganaII in na njem original platišča 17, z gumam 205/50/17. Ali bi se dal nekje TUV dobit, za homoligacijo gum 225/45/17?
Platišča imajo takšne oznake: 6 1/2Jx17 4CH49 8200 412 198--O

Kateri model so? Nevem.
Sicer nevem kako je kaj zaradi širine felten ker so 6,5J če bodo še šle normalno gor 225 gume,...
LP!
Saj ravno to je problem, ker je težko dobiti 6,5 x 17. Večina "after market" platišč je 7J ali 7,5 in et okoli 35 (original cca 49).IcEm4n napisal/-a:Če ima katerakoli znamka feltn (O.Z., Borbet, Toora, ....) za Megana II TÜV, v njem pa vpisano to dimenzijo pnevmatik (ki jo hočeš), od podatkov od feltne pa širina, colaža in ET, ki je enak originalnim feltnam, potem bo šlo skozi.
Sicer to ne igra nobene vloge, saj praviloma (policisti) gledajo samo dimenzijo pnevmatik.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Ja ker na 6,5 J je guma (225) balonasta in je za njo namenjena 205 širina. Zato tudi v osnovi ni 225 dimenzije gor.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
mal sm v dvomih, da je tole 6.5J:
http://www.magnatuning.ro/en/product/58 ... rror-Wheel
http://www.magnatuning.ro/en/product/58 ... rror-Wheel