Visokotlačni čistilec - Wap

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Re: Visokotlačni čistilec - Wap

Odgovor Napisal/-a franko »

Mislim da ni neke tople vode tu za odkrivat. Te nizkocenovni so večinoma zelo podobnih karakteristik in vzdržljivosti.
Mi smo prejšnjega kupili v Interdiskontu še za tolarje, okoli 35 tisoč jih je bilo. Nam je delal okoli 10 let, dokler ga nismo posodili sosedu lani :D
Ni za pretiravati s takimi, lahko opereš tri avte naenkrat, kaj več ga bo pa že izmučilo.
Drugega smo kupili pa za okrog 100€ v Živeksu, pa dela :wink:
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Mi mamo doma Elektro Maschinen, bil je nekih 100€ se mi zdi, dela pa super. Ma pa za razliko kot večina ta poceni Karcherjev notr več kovinskih komponent tako da naj bi bil bolj trpežen, čeprov mi tega v praksi še ni blo treba probavat.
Slika
Uporabniški avatar
toto46
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a toto46 »

Tudi jst kupujem visokotlačni čistilec in znanec, ki je prodajalec mi je razložu, da tej cenejši majo vse dele plastične tudi pumpo. Se pravi je najbolje gledat za kakšnega, ki ma že aluminjasto pumpo in z njimi nebi smelo biti težav.. Zanimiv je ta, ki ga imajo v akciji pri Merkurju..http://www.merkur.si/vrt-in-okolica/vis ... speed.html . Glede teh Karcherjev se mi zdi, da je prvi model z aluminijasto pumpo k4.
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Tale model Speed od lavorja imam sam že 4 leta in je top.Priporočam
Uporabniški avatar
madpanter

Odgovor Napisal/-a madpanter »

Se splaca v kaki outlet it. Sem v mariboru slucajno ko je se bila mercator tehnika outlet kupil elektromachinen z medeninasto crpalko in trojne keramicne bate za 170€ novega drugace so bli teli po 800+ ojro.
Odgovori