Gtt

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

matejpurgar19 napisal/-a:sem se prepričal če je potrebno, in je potrebno. zato ker je daljši in na navadnega ni varijante montirat.

Uglavnem morm dobit vn ampak z macolo 6kg ne gre + segrevanje. preša pomoje samo da še ostane ena opcija.
to j pa men zelo zanimiva izjava glede na to de mam na navadni original premi osd campuske montirane diske od 1.8 16v cliota??? zdej pa mi ni jasn kako pa teb to ne paše?????
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

Zj lahko ma clio 1.8 drgač narjen. Tle sm probu montirat na navadn most od petke pa gleda ležaj priblično 12 milimetrov čez osovino, se pravi približno 12mm na navoj (matice sploh ne moreš stisnit do varovalnega obroča na njej). maš pa notr en distančnik ampak če zamenjam distančnik z navadnim distančnikom od bobnov ki je 10 mm tanši od distančnika gtt, mi pa disk prime v nosilec za čeljusti. :D
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

matejpurgar19 napisal/-a:Zj lahko ma clio 1.8 drgač narjen. Tle sm probu montirat na navadn most od petke pa gleda ležaj priblično 12 milimetrov čez osovino, se pravi približno 12mm na navoj (matice sploh ne moreš stisnit do varovalnega obroča na njej). maš pa notr en distančnik ampak če zamenjam distančnik z navadnim distančnikom od bobnov ki je 10 mm tanši od distančnika gtt, mi pa disk prime v nosilec za čeljusti. :D
je res, so razlike v sornbiku, eni so daljši. clio 16v ima daljšga ampak bol noter je cel sornik in že ima original tak mali distančnik, da se vse lpo prilega. pri cliu rsi ali gt turbo ki imata enak most pa tega ni potrebno(distančnika) ker je sornik bolj ven. sem razdiral zadnič clia rsi-a pa clia 16v in sem videl razliko. na tvojo petko pa tega ni potrebno ker je navaden most in potrebuješ samo nosilce čeljusti, čeljusti pa diske in samo zmontiraš. evo če te zanima komplet, prinesi mu komplet zadnih drumel od kanguja ki ima mislim fi 260 al neki tazga, pa dobiš komplet za zadne diske od rsi ali gt turbo, vse kar potrebuješ, zajle,......
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

matejpurgar19 napisal/-a:pa dobiš komplet za zadne diske od rsi ali gt turbo, vse kar potrebuješ, zajle,......
Kaj si hotu s tem povedat.
Jz mam komplet zavore od gt turbo. vse že zrihtan samo os morm še zamenjat pa skup spravt.
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Odgovori