rabljene sm kupu in itaq moja napaka kot vedno vzamem ne da bi se prej orng prepriču pol pa keš stran mečem sm klicu v kamnik enga mojstra tko da v sredo peljem po službi porihtat tole
Kontaktiraj prodajalca in naj ti vrne vsaj nekaj stroškov popravila, ali pa naj vzame feltne nazaj in ti vrne denar.
Glede popravila felten pa hvalijo nekoga iz Kamnika, kaj več bodo pa drugi povedali.
v kamniku sm jih kupil ja... od enega starejšega gospoda ki naj bi bil kao "vulkanizer" zdej ne vem kok od tega je res da človek ni pošten. Dobro priznam tut moja napaka je da nism dal takoj na centrirko
v bloku, v kleti ima polno feln? Če je to to, sem bil pri njem. mogoče celo za ta platišča, ker so bila enako Alessio. In je bila ena počohana, pa guma zravn presekana. poglej če se vidi da je kaka felna prebarvana.
ena je čohjena ja pa na strani manjka malo gume... ma pa tut polno gum pa feltn v kleti ja mi je kr žal da sm uzeu od tega modela... si mogoče kaj lepih stvari o njem zvedu?
p.s.: presekane pa ni blo nobene reku mi pa je da so ble feltne na scenicu in da niso popolnoma NIč zvite pridem pa dons do vulkanizerja mi je pa kar slabo ratalo
ne jaz sem ravno ta platišča šel gledat. Po telefonu mi je reko da je vse ok. nič poškodovano gume kot nove.... Pol pa se iz mb prpelam tja pa vidim to. Te pa je reko češ da je komaj zdaj vido to da je ena počohana pa da gumi 2 nista kaj ekstra...
tak da sem se obrno in šel v trojane na krof pa domov