Sportni filter

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
blue tornado

Odgovor Napisal/-a blue tornado »

Vrho napisal/-a:Ves usak ma svoj okus men je usec pr filtru da takrat k hocem ga slsat sam prtisnem gas pa je pa zapoje ampak pr auspuhu pa skos rohni sori men aspuh ni vsec k ce se ga navelics poslusat skos
Stari,a locila ti ne podpira tipkovnica :D :wink: :wink:

Drugac se pa strinjam s tabo,filter se mora slisat takrat,ko pohodis gas,ne pa kot izpusni lonec,ko vseskozi ropota,da imas usesa kot slon,ko gres na morje.... :lol: :lol: Pa ne vem,kako nebi bilo zvoka,ce ga je moj clio 1.4-75 km,96 letnik imel,ko si pohodil nad 3000 u/min,pa sem imel kit od KN,bi ga morala imet tudi laguna!! :roll:
Uporabniški avatar
Cardynal

Odgovor Napisal/-a Cardynal »

tako kot je ze vecina rekla jz mam rad da masina zapoje takrat kojz hocem ne pa da se skoz dere ko nora pa da se oglusim zraven pa se zvok filtra mi je stokrat lepsi ko pa iz auspuha
a potem takem more filter cim vecji bit tem lepse poje ? ceevi bi si jz ze sam nareo tist sploh ni problema a prodaja mejbi kdo kaj za laguno kakega rablenga od k&n ?
Uporabniški avatar
blue tornado

Cardynal napisal/-a:tako kot je ze vecina rekla jz mam rad da masina zapoje takrat kojz hocem ne pa da se skoz dere ko nora pa da se oglusim zraven pa se zvok filtra mi je stokrat lepsi ko pa iz auspuha
a potem takem more filter cim vecji bit tem lepse poje ? ceevi bi si jz ze sam nareo tist sploh ni problema a prodaja mejbi kdo kaj za laguno kakega rablenga od k&n ?
Jaz sem ga imel najprej od APEX-a,je bil manjsi,pa ni imel tistega pravega zvoka,KN kit je pa bil dosti boljsi,saj je tudi bil drazji,pa jebi ga...Zvoka je pa bil,ko si pohodil gas.... 8)
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

jap, tko k je Blue_tornadu povedu, k&n da od sebe res dober in mocan zvok
Slika
Uporabniški avatar
Vrho
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a Vrho »

Sam mene zanima ce ma kdo izkusnje z 2.0 16v motorjem . Ce ve ce kj da od sebe , pa kako je spelu cevi.

Cardynal kako mas ti loputo postavljeno mislm kam obrnjeno??
Uporabniški avatar
Cardynal

loputa to je tam ce se pred avto postavis na desni strani se mi zdi :)
k&n kje bi ga pa kupoi jz najbol poceni pa kol more bit premera pa rad bi ga v ponedeljek kr meu ze sem pa iz sgja koroski konc
Uporabniški avatar
blue tornado

Cardynal napisal/-a:loputa to je tam ce se pred avto postavis na desni strani se mi zdi :)
k&n kje bi ga pa kupoi jz najbol poceni pa kol more bit premera pa rad bi ga v ponedeljek kr meu ze sem pa iz sgja koroski konc
Najlazje je,ce se v A3M zapeljes,pa ti ga kar tam montira...

www.a3m.si
Uporabniški avatar
Cardynal

jebes a3m niso resni niti malo aja stran majo pa itaq v prenovi mah ne vem jz bi rad sam zmontiru sam filter nucam rad bi pa kvaliteto za mali dnar vrjetno misija nemogoce
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

ne vem kaj komplicirate s temi sportnimi filtri... itak so razlike med firmami minimalne...jest sem mel neki casa samo z gazo loputo pokrito pa je mukal... stari ti uzem karkol, sam da ne bo premali filter, prevelik ne more bit
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

jaz mam premalega, zato pa se nic od filtra ne slisi!Bil je prej na twingotu pa je mukal ko stari bivol!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Pri 1.4 16v masini je zelo dobra alternativa sportnemu filtru to, da odstranis resonancno skatlo (crna plasticna skatla pred filtrom), ki "ubije" zvok.

Pa se homologirati ni treba odstranitve. :) :evil:

Zvok je ubijalski, filter pa je se vedno na svojem mestu, torej to nic ne skoduje masini, v nasprotju z nekaterimi "sportnini" filtri, ki so iz preredke tkanine in tako v motor spustijo prevec svinjarije.

Ce ima laguna tudi taki skatlo, bi ti svetoval, da najprej odstanis le-to, pa bos potem videl, kaj je zvok.

Slika

LP :)
Uporabniški avatar
Vrho

Mogoce bi blo pa Vids tocno tako mam postavljen ko k mas ti . Sam jz sem neki ze enkat sprobaval pa ni ne vem kaj od sebe dal :roll: :roll: :roll: Bom pa se enkat probu pa bomo vidl kako pa kaj
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

to je se stara slika (sedaj imam montirane dve cevi za hladen zrak):

Slika

ista masina kot zgoraj. brez air boxa ampak direktna cev na loputo.zvok ubijalski
Slika
Uporabniški avatar
FRooTEG

Odgovor Napisal/-a FRooTEG »

MDeeJay napisal/-a:jaz mam premalega, zato
Pa sei ti ni treba tega razglasat! To itaq vsi vemo :twisted:
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer

Is it GREEN ? . . . . . . . . YES :D
Uporabniški avatar
Vrho

BoneS kje si dobu ta crno cev, pa kok si dal .
Pa se neki me zanima pr loputi na uni crni skatli je gor en stikal al senzor sj ne vem kaj je ,pa kaj je namen zanima me kaj si naredu z unim stikalom .
Odgovori