nižanje r19

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
ktomass
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ktomass »

wily napisal/-a:kolega je mel 19ko res hudo v poden, tako da so ble original 6cm pa še ene dva ringa porezana, pa je bil avto je kr mehek, ampak držal se je koker tole, edino ritko je rad ven nesel kar je pa značilen za 19ko, da rada ritko zamiga :lol:
:a2_hysterical Tole je pa za objavit med citati leta... ti res nisi čist gladek sorry...
adriano napisal/-a: se pravi da se s samo z vzmetmi lega bistveno ne izboljša in moram menjat tudi amortizerje?
Natančno tako... če menjaš samo eno komponento naj bo to amortizer (kakšna izmed boljših zdev); sicer pa je najbolje, da menjaš komplet vzmeti in njim prilagojene amortizerje; ampak kot si sam rekel, je to cenovno prehuda zadeva za tvoj avto (kar se sicer povsem strinjam).
Uporabniški avatar
adriano

Odgovor Napisal/-a adriano »

hvala za odgovore. bom še mal razmislu kaj narest :D

če bi kdo slučajno imel kakšne amortizerje in vzmeti za 19ko naj mi prosim javi :D
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Najcenejš boš skoz pršu, da najdeš eno dobro ventilarco... Boš mel še očutno boljše pospeške, ne samo lego! :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
adriano

ventilarca je bla prvi avto k sm jo gledu na netu. še vedno mam željo jo kupt. sam problem ni kupt ampak vzdrževat, tankat, registrirat 135 konjev kar moj študentski žep u tem trenutku še ni sposoben :D bo pa kmal usaj upam

zdej sm navajen na 7 litrov porabe pa mejhno registracijo pa skor nč stroškov :lol:

gledu sm tud 19ke 1.8i 110 konjev sam te majo pomoje skor isto podvozje k moja tko da kšne bolše lege nebi blo
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

No, če si še vedno študent, pa maš tako željo, ti predlagam sledeče:

- Knjige v roke, pa čimprej doštudirat!
- Čim manj zapravljat, si raje špari za avto.

Tud js sem si cel čas študija ventilarja želu, in si ga nisem mogu privoščit! To me je gnalo naprej! Zdj pa mam... Diplomo v žepu, kmalu za tem sem dobu pa še ventilarja! 8)

Moj prijateljski nasvet! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
adriano

upam da bo tud men tko ratal. sam k je pot še ful dolga. še ene par let :D
Uporabniški avatar
jusuf

Odgovor Napisal/-a jusuf »

bo pa ventilarka že oldtajmer boš mel pa registracijo sam 100eur vsaj ena dobra stvar :lol: :lol: :lol:
NEMAM NEKE FACE ALI IMAM TJELO ZA POPIZDIT!!!
Uporabniški avatar
adriano

hahaha ne se zajebavat :lol:
Odgovori