sm vidu ja, sm si zapovnu registracijo, ker je biv edini 182 v kranju zdej je pa še ta šovSymon napisal/-a:Zanimiva barva.Lep je, ne dvomim, da se fajn pelje. Feltne bi pa tudi jaz imel takšne barve.
Od Aleena RSa imam pa zdaj jaz.
Clio RS 182 l.2004
Sei mora delat, je blo vse ok in tud naj bo tko se naprej:) bi ga se mel, ampak ****, k se vsega navelicam po pol leta:)rockyRS napisal/-a:a si zdej kj druzga kupu? drgač pa avto dela supr pa še glavn servis sm dav skoz, tko da mi ni nč žov da sm ga kupuFigo napisal/-a:JouprockyRS napisal/-a: a je biv tvoj an, k vidm da si iz NM?![]()
Ti samo furej pa po pameti.
Lp
Nimam vec. Vse, kar sem mel od Rs-a, sem prodal. Zgledalo je super, veliko boljse. Sam za spredej je pomoje prevec 15....nwm, probej. in zadej 20mm je pomoje prevec. prevelika obremenitev, pa se spuscenega mas-poglej, da ti neb drajsal. Jaz tok na rs-a neb dal-sigurno pa ne, ce ga rad pritiskas po ovinkih.rockyRS napisal/-a:a jih maš mogoče še? kako je pa zgledu avto? js sm mislu 15mm pa 20mm, a misleš da je preveč
In se enkrt-obvezno druge vijake in pregleduj na kakih 10 dni , kok je zategnjeno. Preverjeno bos lahko presenecen
O lep je
Sam z letnimi gumami še ni kej preveč za strašit ker je dons spet sneg nametal ponekod. Groza ej, se ne uspemo znebit te zime!
Sam z letnimi gumami še ni kej preveč za strašit ker je dons spet sneg nametal ponekod. Groza ej, se ne uspemo znebit te zime!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car