aluminjasti pretpraznik v avtu

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Kupo pa sem plosce v Slovenski Bistrici!!! :wink:

Valda da nena niti malo plese-ce se vredu zraven spravis in si natancen..pol ni sans da ti kaj plese ali pa bilokaj.Ce pa naredis po sistemu: da bi rad prej koncal,ko si sploh zacel-boljse da se niti zraven ne spravis!
Slika
BadBoy

Odgovor Napisal/-a BadBoy »

Za tole firmo v SL. Bistrici sem jaz tudi slisal a mogoce ves kako se rece firmi ali pa mogoce naslov???

Aja pa se to nekaj sem bral da je policija tudi za alu predpraznike tezila ces kje je homologacija ???? A je to res al so samo napihovali stvari. Dogajalo pa se je v LJ. Prav tako za alu stopalke.
Uporabniški avatar
Chip
Moderator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Chip »

BadBoy napisal/-a:
Aja pa se to nekaj sem bral da je policija tudi za alu predpraznike tezila ces kje je homologacija ???? A je to res al so samo napihovali stvari. Dogajalo pa se je v LJ. Prav tako za alu stopalke.
Ne sam tezil - tudi tablice so tipu dol pobral zarad stopalk.Za predpraznike pa ne vem

Chip
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

uff jebemti mater-mislim, da ne bom v LJ delal!!fucking alu stopalke-ode prometna+table=ne me jebat!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Kak se je firmi reklo nevem,ker mi kolega prineso!mislim pa da direkt iz Impol-(a),ker tam dela.bom pa se pozanimal in ti do konc tedna sporocim! :wink:
Slika
Odgovori