Valda da nena niti malo plese-ce se vredu zraven spravis in si natancen..pol ni sans da ti kaj plese ali pa bilokaj.Ce pa naredis po sistemu: da bi rad prej koncal,ko si sploh zacel-boljse da se niti zraven ne spravis!
aluminjasti pretpraznik v avtu
-
BadBoy
Za tole firmo v SL. Bistrici sem jaz tudi slisal a mogoce ves kako se rece firmi ali pa mogoce naslov???
Aja pa se to nekaj sem bral da je policija tudi za alu predpraznike tezila ces kje je homologacija ???? A je to res al so samo napihovali stvari. Dogajalo pa se je v LJ. Prav tako za alu stopalke.
Aja pa se to nekaj sem bral da je policija tudi za alu predpraznike tezila ces kje je homologacija ???? A je to res al so samo napihovali stvari. Dogajalo pa se je v LJ. Prav tako za alu stopalke.
Ne sam tezil - tudi tablice so tipu dol pobral zarad stopalk.Za predpraznike pa ne vemBadBoy napisal/-a:
Chip