Tnx pico1. Potrobi če se srečamo, gremo na en 'sok 'pico1 napisal/-a:tega megana pa skor usak dan vidim in je res zelo lep,feltne ga pa še bulžga nardijo
Megane II 1.5 dCi 2005 by SebaJeba ..... Prodajam
Še par slikc kjer se vid poraba megana...da se bencinskim voznikom sline zacedijo
Pomoje bi se ga dal tja do nekje 4 l/100km še spravt.

Bilo je precej mestne vožnje, enkrat vmes pa relacija LJ-Zagorje-LJ po avtocesti, kjer je pri 130 km/h povprečno med 3.5 - 4.5 l.
Fotke so narejene z GSM, tko d ne me preklinjat če se ne vidi idealno
Pomoje bi se ga dal tja do nekje 4 l/100km še spravt.

Bilo je precej mestne vožnje, enkrat vmes pa relacija LJ-Zagorje-LJ po avtocesti, kjer je pri 130 km/h povprečno med 3.5 - 4.5 l.
Fotke so narejene z GSM, tko d ne me preklinjat če se ne vidi idealno
Glede na to da maš prenizke gume moraš računat še kake dva deci gor ker dejansko si naredil manj km kot ti piše. Ampak še zmeraj je to zavidljivo majhna poraba 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Bi se strinjal...tudi po tistem generatorju dimenzij pnevmatik pride koeficient višine gume precej večji...ko dam pa zimsko gumo 195/65-15 zraven oz. na to pa ni razlike. Tako da kar se tiče obsega guma mislm da ni opazne razlike. Prav tako ko se vozim s svojim ali od fotra avtom (Citroen C2 original gume) mimo teh radarjev k so postavljeni ob cesti in ti odčita hitrost, pokaže pri isti hitrosti pri obeh vozilih isto odčitano vrednost...kar je ponavadi všteta neka toleranca in kaže malo manj.schik napisal/-a:Glede na to da maš prenizke gume moraš računat še kake dva deci gor ker dejansko si naredil manj km kot ti piše. Ampak še zmeraj je to zavidljivo majhna poraba
Drgač pa sej pravm d bi se ga dalo še malo stisnt in pršparat kak deci nafte
SebaJeba napisal/-a:Če sem pravilno preveril imaš Megana 1.9 dCi 120 konjev. Mislm da 1.9 mašine vsaj za 1 liter več žrejo od 1.5 mašin...mislm pa da je odvisno precej tud kako težko nogo maš![]()
Moja poraba je ponavadi od 5.0 do 5.2 s tem da ga tud včasih zategnem 2. in 3. prestava
Ja tako, mel pa sem cliota 1,5 dci 82 KM in je z težko nogo pil okrog 5.0.
Pridte da vam razkažem soško dno od blizu!!!!
Tud pr 1500 se da pelat hitrTome_ napisal/-a:Ma je pa lepo se peljt na 1500 obratih. Sploh ne veš da motor teče.Tadej napisal/-a:Mislim, da ti nihče ne zavida vožnje na 1500 obratih
Drgač pa sej pravm d taka vožnja zahteva znanje in potrpežljivost... povprečno mi pije okoli 5 litrov, ne zdržim d ga kdaj nebi zategnu do konca
jaz se lahko matram pa matram pa sparam pa nevem kaj mi pije 10l in tako nardim 400kmMarko16V napisal/-a:Kar pije manj kot 10l ni avto ampak le prevozno sredstvo(šala) da me ne bote zdej napadli ko hijene
lahko se pa naganjam pa do rdecih stevilk vrtim pa se kak mirna voznja vmes pa je na koncu tut 400km
tak da pohvalna tale poraba
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD