Upam, da je to res to, da je kriv lastnik ne pa RS.Aleen napisal/-a:sam to ni prvi avto da ga je bivši lastnik uniču![]()
Clio II RS 182 cup
V mojega so točili tega http://www.herkules.si/index.php?productID=14844 in jaz bom s to tradicijo nadaljeval.
Olje lahko daš notri ELF Excellium NF 5W-40. To se mi zdi da je kar standard pri RenaultSport motorjih. Če si malce bolj premožen, pa kakega Motul 300V.
Splitter si pa lahko iz anglije kupiš, kakršnega koli želiš (cup, trophy,kaka aftermarket zadeva...).
Splitter si pa lahko iz anglije kupiš, kakršnega koli želiš (cup, trophy,kaka aftermarket zadeva...).
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Končno update
Stvar se vleče že dolgo časa (ni blo motorja), kakšen mesec nazaj pa smp dobili drug motor, tko da se je avto začel rihtat. Na motorju je bilo zamenjano vse, pred 25 000km so bili zamenjani ležaji na glavni gredi, ventili, tefloni,batni obročki in tesnilo glave. Na motorju smo zdej zamenjali še vse ostalo, vsi semeringi, vsa tesnila od karterja do sesalnega kolektorja, jermen, napenjalce, vodna črpalka, športna sklopka Renault sport,
pa še kej bi se najdl.
Pa še neki slikc spotoma slikanih s telefonom:

pa še kej bi se najdl.
Pa še neki slikc spotoma slikanih s telefonom:

pismo takoj bi ga meu
prou hud je k je črn! lepo da vam ga je ratal poštimat 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car