2006 Clio III 1.2 16V by gantlej
lep clio! vsec mi je
sploh pa to, black black in še enkrat blcak!
dej mi sam povej, a si znak vspredi in zadi pobarval al s foljo obleku? pa zanima me, če si devu dol znaka? in kako greta? amm pa se neki
vzadi napisa reno in clio, sta naleplena ane! a jih je bilo tesko dat dol? je ostalo veliko mila gor in s cim si ga spucal?
Hvala in L.p.
s.p. lep clio in kar tako naprej!
Hvala in L.p.
s.p. lep clio in kar tako naprej!

Style'R - znake sem barval...kr z črnim mat sprejom...zadni znak sem dol dal(moreš odstranit tapeto na kuferamu) in pa pazit na zobeke ker se kr hitro polomijo
spredni znak sem pa kar abdekal komplet nos avta in pusto gor ker se mi ni dalo razkapat celotne maske narazn
se da tudi tak naret...
- zadnji napisi...so nalepljeni ja...laks pa gasa rezat dol, pol je pa najbolš neko plastiko vzet brez ostrih robov al pa tut noht, s tem da sem jaz prej te ostanke lepila razmočo z antisilikonskim razredčilom ker je kriza kak je to gor zalepljeno...sm se pa kr namatral ja
ampak gre...je končni rezultat prelep da se nebi malo pomatral
tadej0 - ja je v mb
pa hvala
se trudimo 
- zadnji napisi...so nalepljeni ja...laks pa gasa rezat dol, pol je pa najbolš neko plastiko vzet brez ostrih robov al pa tut noht, s tem da sem jaz prej te ostanke lepila razmočo z antisilikonskim razredčilom ker je kriza kak je to gor zalepljeno...sm se pa kr namatral ja
tadej0 - ja je v mb
pa hvala
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
hvala ti!gantlej napisal/-a:Style'R - znake sem barval...kr z črnim mat sprejom...zadni znak sem dol dal(moreš odstranit tapeto na kuferamu) in pa pazit na zobeke ker se kr hitro polomijospredni znak sem pa kar abdekal komplet nos avta in pusto gor ker se mi ni dalo razkapat celotne maske narazn
se da tudi tak naret...
![]()
- zadnji napisi...so nalepljeni ja...laks pa gasa rezat dol, pol je pa najbolš neko plastiko vzet brez ostrih robov al pa tut noht, s tem da sem jaz prej te ostanke lepila razmočo z antisilikonskim razredčilom ker je kriza kak je to gor zalepljeno...sm se pa kr namatral jaampak gre...je končni rezultat prelep da se nebi malo pomatral
![]()
tadej0 - ja je v mb![]()
pa hvalase trudimo

kolk te je pa prisla homoligacija? js sem homoligiru amortizerje in felgne, pa je prislo 51 €gantlej napisal/-a:hvala vsem, distančniki pa bodo, zadaj, spredi mislim da nebom davo ker ni tak hudo notr...ampak čez kak mesec 2treba se nazaj finančno postavit...mater montaža, optika, homologacija stanejo tolk da bi še dvojne fedre poleg dobo :/

Re: 2006 Clio III 1.2 16V by gantlej
no in končno me je prjel da smo povečal cole na copatah...zaenkrat slika na hitro, bol "umetniške" slike pa ko ga spucam

lp, gantlej

lp, gantlej