neon luči za podvozje avtomobila
Sej jz tud cist tocno nevem kako je s tem glede neonk sam eni mi pravjo tko drugi tko zdej pa sm v dilemi. V zakonodajniku ni nikjer TOCNO napisan glede neonk...sej nevem sploh kaj naj si mislim.pro2c napisal/-a:ja, to z muziko sem videl ja, samo nikjer nisem nasel specificnega primera v novem zakonu, ki prepoveduje osvetlitev pod vozilom

hehe
izgleda da to spada v novi sektor: presoja policista. kako on presodi, tako bo: tako je zdaj z muziko, pise da ne smes imeti glasno, ja kolko dB pa more bit da je preglasno? da ti sipe ven mene, ali da te prijazno boza
Pa tudi pri starih avtih, ko ni izolacija tako dobra se bolj ven slisi, pri cromi in podobnih ko imajo vse izolirano pa samo po oknih ugotovis 
izgleda da to spada v novi sektor: presoja policista. kako on presodi, tako bo: tako je zdaj z muziko, pise da ne smes imeti glasno, ja kolko dB pa more bit da je preglasno? da ti sipe ven mene, ali da te prijazno boza
Jah glede neonk je tko: Na vozilu so dovoljene DODATNE luci, samo take ki so bele barve.
Se prav lahko imate bele neonke al pa ledice. Sam fora je v tem k si policaji vsak po svoje predstavljajo to. Pa se ena stvar je v ZVCP pise da je prepovedano met dodatne luci, ki SO MOTECE za nasprotna vozila. In to je zdej relativen pojem. Zame je prevec ce da en gor reflektor, za enga druzga je pa prevec ce je ena majhna lucka spredi pr tablici.
Tko da ce mate kar koli gor, zdej norca se ne delat pred policaji, pa jih pac ugasnite. Prometni policisti ne bodo tezil. (Mene zanekrat sam gledajo, morm potrkat na les) Una enota k je pa mela takrat uno akcijo uni bodo pa tezil na polno.
Pa se neki vse to velja takrat KO SE VOZITE. na parkiriscu mate brez skrbi lahko se prizgano.
Se prav lahko imate bele neonke al pa ledice. Sam fora je v tem k si policaji vsak po svoje predstavljajo to. Pa se ena stvar je v ZVCP pise da je prepovedano met dodatne luci, ki SO MOTECE za nasprotna vozila. In to je zdej relativen pojem. Zame je prevec ce da en gor reflektor, za enga druzga je pa prevec ce je ena majhna lucka spredi pr tablici.
Tko da ce mate kar koli gor, zdej norca se ne delat pred policaji, pa jih pac ugasnite. Prometni policisti ne bodo tezil. (Mene zanekrat sam gledajo, morm potrkat na les) Una enota k je pa mela takrat uno akcijo uni bodo pa tezil na polno.
Pa se neki vse to velja takrat KO SE VOZITE. na parkiriscu mate brez skrbi lahko se prizgano.
Go HARD or Go HOME
100.000 sit kazni - rubrika nedovoljene predelave vozila
Neonke spadajo na spremembe na obliki vozila zatorej to spada med homo zadeve ker se pa to ne da homologirat mas kazen ce mas prizgane neonke med voznjo.
simpl as that.
simpl as that.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99